• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobuna u Makabiju poslije Crvene zvezde: Igrači digli glas - neće da igraju za "Ponos Izraela"!

Autor Dragan Šutvić

Nakon meča sa Crvenom zvezdom stranci u redovima Makabija iz Tel Aviva su tražili hitan sastanak sa klubom.

 strani igrači ne žele da igraju za makabi  Izvor: MN PRESS

Ređaju se nevolje za Makabi iz Tel Aviva! Prvo je ovaj klub u "Pioniru" kao domaćin izgubio od Crvene zvezde, zatim im se na duže povrijedio jedan od glavnih igrača Vejd Boldvin, a sada je na sve to izbila prava pobuna u ekipi! Kako je sam klub izvijestio strani igrači ne žele da se vraćaju u Izrael!

Otkako je počeo rat Izraela i Palestine Makabi svoje utakmice na domaćem terenu igra u Beogradu u "Pioniru", a nakon poraza od Crvene zvezde stranci u redovima Makabija su tražili hitan sastanak sa upravom kluba i tu jasno stavili do znanja da im ne pada na pamet da se vraćaju u Izrael.

"Na kraju prošle utakmice u Evroligi strani igrači su razgovarali sa upravom kluba i saopštili su odluku da ne dođu u Izrael danas. Makabi će naredne dvije utakmice igrati samo sa igračima iz Izraela", navodi se u saopštenju.

Makabi će nastaviti svoje ligaške obaveze utakmicama sa Hapoelom iz Haife 23. decembra i Hapoel Ber Ševom dva dana kasnije. Nakon što je liga stopirana 6. oktobra Makabi se vratio u Izrael 11. decembra da odigra jedan meč, a sada stranci više ne žele nazad.

To znači da će u timu sigurno biti Tamir Blato, Rafi Menko, Jaron Goldman i Omer Mejer, vjerovano i američko-izraelski košarkaš Ben Karter koji je rođen u Tel Avivu, pa i centar Roman Sorkin koji se rodio u MInsku, ali je cijeli život u Izraelu.

Vidjećemo šta će odlučiti Džon Bartolomeo i Džejk Koen koji su takođe izraelski državljani, a sigurno je da pored povrijeđenog Boldvina neće igrati Lorenco Braun, Antonijus Klivlend, Bonzi Kolson, Džejms Veb, Džasiel Rivero i Džoš Nibo. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC