• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izrael ranjen, ali nije gotov

Naredni protivnik "orlova" u petak od 14.15 časova je reprezentacija Izraela, koja je do sada ubjedljivo izgubila od Njemačke i Francuske.

 Izrael ranjen, ali nije gotov Izvor: MONDO

Još Izrael, pa dan odmora, tj. dan za odmor i trening. I jedno i drugo će sigurno dobro doći srpskim košarkašima.

Selektor Srbije Dušan Ivković je poslije pobjede nad Letonijom ponovo naglasio da se nalazimo na prvenstvu Evrope koje je najkvalitetnije u istoriji. Prema tome...

"Nema velikih razlika među timovima i mi bi u tom smislu trebalo da pripremimo i utakmicu sa Izraelom. Nama je potrebno da iz meča u meč razigramo što više igrača. Ovo je jako dugačko takmičenje, moramo da vodimo računa i o raspodjeli minutaže i snage".

Izraelci, koje predvodi iskusni stručnjak Arik Šivek, protiv Nijemaca i Francuza su izdržali nešto manje od poluvremena u "egalu".

Francuzima su uspjeli da naprave preokret na 35:34, poslije "minusa" od čak 12 poena, da bi od tog trenutka "trikolori" krenuli u seriju od čak 18:0 za šest minuta!

"Trenirao sam njihovog igrača Jotama Halperina. Imaju iskustvo i šut, ali mislim da su im potrebni malo jači centri i da će unutrašnja igra biti naša prednost", odgovorio je Ivković na pitanje izraelskog novinara koliko poznaje sljedećeg rivala.

Srpska reprezentacija je od dolaska u Šaulej u krajnje atipičnom ritmu. Matematički rečeno, raspored je pomjeren za "pi-četvrtinu".

Igrači poslije utakmice (kraj je oko 16.00) idu u hotel na ručak, zatim imaju odmor, pa slobodne aktivnosti do večere, koja je u 22.30. Buđenje je u 10.30, poslije doručka slijedi sastanak povodom utakmice koja slijedi i onda polazak u dvoranu.

"Za Izrael se pripremamo u istom ritmu, bez treninga, sa jednom video analizom dva sata pred utakmicu. Mislim da ćemo biti spremni da odigramo sa manje oscilacija nego protiv Letonaca", zaključio je Dušan Ivković.

(izvještač MONDA iz Litvanije Ivan Bogunović, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC