• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brat Jokićevog saigrača osuđen za ubistvo!

Autor Dragan Šutvić

Nakon nasilne vožnje prošlog januara, zbog koje je stradala jedna djevojka, Porter je osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu.

 Brat Jokićevog saigrača ide u zatvor  Izvor: mondo.ba

Kouben Porter, brat košarkaša Majkla Portera Džuniora koji igra kod Nikole Jokića u Denveru, priznao je krivicu pred sudom u Denveru za ubistvo Keti Lajmon Rotman. Prije više od godinu dana, tačnije 22. januara 2023, Kouben Porter je pijan sjo u kola i udario u automobil nastradale djevojke zbog čega je sada osuđen na maksimalnu kaznu od osam godina zatvora.

Nesrećna djevojka koja je poginula od siline udara automobila je bila zaposlena kao vozač Ubera i u tom trenutku je bila na "radnom zadatku", odnosno prevozila je jednu osobu koja je preživjela udes. U trenutku nesreće, brat NBA zvijezde je vozio 80 kilometara na čas u zoni u kojoj je ograničenje 50, što dovoljno govori koliko nije poštovao propise i kako je ugrozio sve ostale vozače.

Takođe, policija je utvrdila da je bio u alkoholisanom stanju i u njegovom automobilu pronađeno je nekoliko flaša alkoholnih pića. Što se tiče Koubena, njega sada čeka osam godina zatvora i njegova košarkaška karijera je praktično završena, pošto je do sada nastupao za Univerzitet Denver.

Za to vrijeme, Majkl Porter Džunior odigrao je fantastičnu utakmicu za Denver protiv L.A. Lejkersa i pomogao je svojoj ekipi da dođe do šeste uzastopne pobjede nad Lebronom Džejmsom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC