• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunić pobegao od besparice kod Vese

"Ne znam kakva je budućnost Vojvodine i zato sam prihvatio ponudu Belgijanaca", izjavio je mladi košarkaš.

 Paunić pobegao od besparice kod Vese  Izvor: MONDO

Zbog besparice i neisplaćenih zarada, KK Vojvodina Srbijagas ostala je bez još jednog košarkaša. Ivan Paunić uzeo je ispisnicu i potpisao za belgijski Ostende, za koji dugo već nastupa nekadašnji kapiten Partizana Veselin Petrović.

Poslednji meč za Vojvodinu, pre nego što bez obeštećenja ode u Ostende, Paunić će odigrati u subotu, kada u Novom Sadu bude gostovala Crvena zvezda. Novosađani su obezbedili peto mesto u Superligi i naredne sezone će igrati NLB ligu.

Pre Paunića, klub su napustili još Strahinja Milošević, Uroš Duvnjak, Marko Lekić, Miroslav Marković i Vladimir Golubović... Svi uz raskid ugovora.

"Pojavila se mogućnost da potpišem ugovor s Belgijancima pod odličnim uslovima i nisam želeo da je propustim", izjavio je Paunić za novosadski "Dnevnik".

"Želim da zaokružim ovu sezonu u dresu Vojvodine Srbijagas i igraću u utakmici s Crvenom zvezdom, a posle toga više neću biti član novosadskog kluba. Imao sam puno strpljenja, nisam želeo da ostavljam saigrače na cedilu tokom sezone, ali došlo je, evo, vreme rastanka. Ugovor koji sam imao s crveno-belima važio je i za sledeću godinu, ali više ne želim da rizikujem, ne znam kakva je budućnost Vojvodine Srbijagas i zato sam prihvatio ponudu Belgijanaca".

Predsednik Upravnog odbora kluba Zorislav Živanović na ovo je mogao samo da slegne ramenima.

"Ne mogu nikoga da sprečavam da ode, niti imam zakonskog osnova da to učinim. Momci su bili izuzetno korektni tokom sezone, mada sam očekivao da će Paunić razgovarati sa mnom i da ćemo pokušati da pronađemo zajedničko rešenje", rekao je Živanović.

Stvari mogu da budu još gore.

"Kriza i dalje drma naš klub i ne znamo šta donose dani pred nama, jer svi igrači imaju mogućnost koju je Paunić iskoristio: da raskinu ugovore i bez obeštećenja odu", skeptičan je Živanović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC