• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kari slavio, svi gledali u njene grudi! Otkriveno ko je lijepa plavuša, podigla cijenu čim je postala viralna! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stef Kari dao je koš, a svi su gledali u jednu djevojku koja se našla u kadru...

 Zanosna plavuša gledala NBA Izvor: YouTube/Chaz NBA/Screenshot/Twitter/TheKatherineExp

Stef Kari jedan je od najboljih šutera u istoriji NBA lige, način na koji sa lakoćom postiže poene iz svih mogućih pozicija oduševljava ljubitelje košarke širom svijeta. Jedan njegov koš protiv Milvokija privukao je veliku pažnju, ali ne zbog njega. Već zbog djevojke koja se našla u pozadini i u čije grudi su svi gledali.

Ona je skočila da proslavi Karijev potez, dok je on simulirao jedan od poteza iz golfa. Ona je bila u pozadini i brzo je postala pravi hit. Krenule su spekulacije ko je, Pejdž Spiranac je demantovala da je ona u pitanju, pa su američki mediji ubrzo objavili informaciju da je u pitanju Ketrin Tejlor. Eskort dama koja naplaćuje svoje usluge.

Cijena njenih usluga iznosila je 900 dolara po satu, sve do momenta dok nije postala viralna. Sada je navodno cijena porasla na 1.500 dolara po satu. Ona je u razgovoru za tabloid "TMZ" otkrila da je poslije tog momenta dobila i nekoliko poruka od poznatih sportista, ali nije željela da otkrije njihova imena.

Kada je otkriveno o kome se radi, Ketrin je ispričala i da je njen vebsajt pao zbog ogromne količine posjeta.

"Bože, najbolji sastanak koji sam imala u životu, kao što možete da vidite. Jeb*te, podsjetite me da sljedeći put dođem potpuno obučena", napisala je ona na Tviteru.

Na toj slici se vidi i kako se čovjek koji sjedi ispred nje okreće i gleda ka njenim grudima. "Zbog tebe će taj čovjek da se razvede. Njegova žena će da odvede i djecu i psa kad vidi sliku", napisao je jedan od navijača.

Interesantno je da je i zvanični nalog NBA lige objavio fotografiju, samo što je izbrisao Ketrin sa slike. Pogledajte i kako ona izgleda:

Što se Karija tiče on je na tom meču dao 29 poena u pobedi protiv Milvokija (125:90), ali se povrijedio na utakmici protiv Čikaga koju su Voriorsi izgubili (125:122) i spekuliše se da će pauzirati nekoliko mečeva zbog povrede članka.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC