• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebronov sin izlazi na NBA draft! Preživio srčani udar, hoće da igra protiv najboljih!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi Broni će pokušati da se dokaže najboljim košarkaškim timovima na svijetu.

 sin-lebrona-dzejmsa-na-nba-draftu Izvor: David Becker / Getty images / Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena dobiće nasljednika u NBA ligi! Lebron Džejms i dalje ispisuje istoriju u dresu Los Anđeles Lejkersa - nedavno je postao prvi u istoriji sa preko 40.000 poena - a od naredne sezone bismo u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu mogli da gledamo i njegovog sina Bronija (19).

Mladi košarkaš, student koledža Južna Kalifornija, objavio je danas da će se pojaviti na predstojećem draftu i da će NBA timovi moći da ga izaberu! Prije toga Bronija Džejmsa čekaju sastanci sa zainteresovanim timovima i treninzi na kojima će pokušati da ih ubijedi da mu daju šansu. Nasljednik Lebrona Džejmsa do nedavno je bio proijektovan kao jedan od prvih 10 igrača na draftu, ali su srčani problemi poremetili planove porodici.

Iako je Lebron želio da u najjačoj ligi na svijetu zaigra zajedno sa nasljednikom, nakon srčanog udara koji je Broni doživio na treningu pitanje je bilo da li će se mladi košarkaš oporaviti i ikada više zaigrati. On se nekoliko mjeseci kasnije vratio na teren, a ove sezone je prosječno igrao oko 19 minuta za svoj koledž. Brojke nisu bile impresivne, ali imajući u vidu kroz šta je sve prošao niko ne može ni da kritikuje nešto slabije partije Bronija Džejmsa.

Ipak, pred njim je mnogo posla kako bi se dokazao NBA timovima. Ako ništa drugo, nekoj od ekipa može biti zanimljiv barem sa marketinške strane, posebno kada se ima u vidu da Lebron na kraju sezone može da izađe iz ugovora i promijeni tim za koji nastupa. Možda bi neka od NBA ekipa mogla da se "kocka" i preko sina obezbijedi i očev potpis za narednu godinu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC