• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan čeka odgovor Obradovića: Ponuđen mu novi ugovor, kraći nego što se pričalo

Pričalo se u novom ugovoru od tri do pet godina, ali je prema posljednjim informacijama Obradoviću ponuđen ugovor na (samo) dvije godine.

 Partizan ponudio ugovor Obradoviću čeka se odgovor Izvor: Claudio Degaspari/© MN press, all rights reserved

Hoće li Partizan i Željko Obradović potpisati novi ugovor? Već nedjeljama se čini da oko toga nema nikakvih problema, obje strane insistiraju da će se lako dogovoriti, ali čeka se i dalje ozvaničenje saradnje. Prema posljednjim informacijama, Partizan je poslao konkretnu ponudu Obradoviću i ponudio mu ugovor na dvije godine, prenosi "Telesport".

Prema saznanjima ovog portala, uskoro se očekuje odgovor Željka Obradovića kod koga je sada "prebačena lopta u dvorište" i najvjerovatnije ne postoje nikakve prepreke da se saradnja nastavi. Prethodno se spekulisalo da će Partizan ponuditi Žocu duži ugovor, od tri do pet godina, ali navodno je saradnja kraća zbog toga što je i mandat Ostoje Mijailovića u Partizanu još na dvije godine.

Za sada nema informacija kada bi Obradović trebalo da odgovori na ovu ponudu, ali vjerovatno nije želio da remeti ekipu u važnom dijelu sezone, pošto su tek završili regularni dio sezone u ABA ligi i pred njima je najvažniji meč protiv Valensije u 34. kolu Evrolige. Potrebna im je pobjeda, ali i pobjeda Crvene zvezde da bi stigli do plej-ina.

"Ja ne vidim sebe nigdje sem u ovom klubu. Ili ću biti ovdje ili neću raditi. Mnogo je lako. E sad, kako će to da bude u nastavku to ćemo vidjeti", rekao je nedavno Željko Obradović koji se u Partizan vratio u ljeto 2021. godine i od tada je sa crno-bijelima osvojio jedan trofej, pehar ABA lige iz prošle sezone. Takođe, crno-bijeli su lane bili na korak od fajnal-fora Evrolige, takmičenja koje su zaigrali poslije dugo godina.

(Telesport/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC