• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrač Minesote pokušao da ponizi Denver! Samo jedan čovjek vidio je šta hoće da uradi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Sraman potez nakon što je već riješeno pitanje pobjednika na meču Denvera i Minesote.

 Džejden Mekdenijels pokušao da zakuca i ponizi Denver Izvor: X/TonyCMKE/printscreen

Košarkaši Minesote napravili su senzaciju - vratili su se iz minusa od 20 poena, napravili preokret i u sedmoj utakmici polufinala Zapadne konferencije savladali aktuelni šampione, favorizane Denver Nagetse. Timbervulvsi će igrati protiv Dalas Maveriksa za mjesto u velikom finalu, a njihov put do tog meča je spektakularan. Ipak, malu senku na pobjedu baca potez sa samog kraja utakmice, jer se Džejden Mekdenijels nije ponašao sportski.

Jedan od najboljih igrača Minesote u sedmoj utakmici protiv Denvera ostao je sam u reketu kada su svi pomislili da je kraj meča. Minesota je u tim trenucima vodila sedam poena razlike (95:88), na satu je bilo tek dvadesetak sekundi i Denver se već predao. Mekdenijels je to želio da iskoristi tako što će loptu brutalno zakucati u koš prošlogodišnjeg šampiona. Pogledajte kako je to izgledalo:

Džejden je loptu bacio o parket i to veoma snažno kako bi se ona odbila na potrebnu visinu, zatim je uhvatio i krenuo ka obruču, ali nije uspio da postigne poene. Stigla je rampa koja je bila jasan signal da jedan od najboljih timova u ligi niko ne može da ponižava, čak ni kada ga nakon velikog preokreta pobedi u njegovoj hali.

Sudije su procijenile da je Kentavijus Koldvel-Poup napravio faul, pa je Džejden Mekdenijels popravio statistiku pogođenim slobodnim bacanjem. do kraja meča vidjeli smo pogodak Nikole Jokića i još dva slobodna bacanja Mekdenijelsa, koji se tako izjednačio sa Karlom Entoni-Taunsom kao najbolji strijelac Minesote na ovom meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC