• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gober udario Dončića! Luka ga mučio na terenu, Francuz pokazao nemoć! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Francuski košarkaš Rudi Gober pesnicom u stomak udario Luku Dončića.

 Gober udario Dončića u stomak Izvor: X/BRICKW0RLD/printscreen

Košarkaši Dalasa savladali su Minesotu (109:108) i u drugom meču finalne serije na Zapadu NBA lige, a ponovo je centralna figura meča bio Luka Dončić. Nakon što je pregazio rivala u prvom susretu pred protivničkim navijačima, isto to je uradio i za drugi brejk u seriji, pa sada tim iz Teksasa ima ogromnu prednost pred selidbu na svoj parket. Na drugom meču Dončić je imao poseban razlog da bude ubitačan.

Na samo tri sekunde do kraja Luka Dončić je iznudio preuzimanje, nakon kojeg je namučio najboljeg defanzivca lige Rudija Gobera. Francuz nije mogao da ga prati, pa je dobio trojku za pobjedu u lice, a to je bila mala osveta za nesportski potez koji je izveo ranije u toku meča. Centar Minesote pesnicom je udario u stomak najboljeg igrača Dalasa.

Sraman potez dogodio se kada je Dončić želeo da pokrene brz napad svog tima. Gober nije želio da dozvoli ubrzavanje igre, pa je napravio prekršaj koji je presjekao akciju, ali je to uradio na nesportski način - snimci pokazuju da mu je ruka bila stegnuta u pesnicu kada je pogodio Dončića u stomak. Luka je reagovao na to, dogodio se i manji verbalni obračun, ali su se strasti ubrzo smirile. Pogledajte situaciju:

Naravno, Dončić nije zaboravio šta se desilo, pa je na tri sekunde prije kraja meča odgovorio na najbolji mogući način. Trojka preko Francuza donijela je pobjedu i uljepšala njegovu tripl-dabl partiju, a zbog nje je Dalas daleko bliži velikom NBA finalu. Košarkaši tima iz Teksasa napravili su dva brejka pred navijačima Minesote, pa će u naredne dvije utakmice na svom terenu imati priliku da "počiste" jedan od najboljih timova lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC