• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šekil umirao od smijeha zbog Luke: Dončić u studiju prepričao kako je pobijedio Gobera! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Slovenački košarkaš Luka Dončić nasmijao Šekila O'Nila.

 Luka Dončić nasmijao Šekila O'Nila Izvor: X/OhYesHeDid24/printscreen

Košarkaši Dalasa savladali su Minesotu (109:108) u drugom meču finalne serije na Zapadu NBA lige, a meč je obilježio Luka Dončić. Najbolji igrač tima iz Teksasa prvo je bio u centru pažnje kada ga je Rudi Gober udario pesnicom u tijelo, a zatim i kada se osvetio francuskom centru - trojkom za pobedu na tri sekunde do kraja meča. Upravo taj detalj komentarisao je nakon utakmice, kada se priči smejao Šekil O'Nil.

Sjajni Slovenac našao se u društvu legendarnog američkog košarkaša, a jedan od njegovih komentara izazvao je smijeh u studiju. Luka Dončić je objašnjavao šta se desilo kada je u samom finišu meča driblao Rudija Gobera, koji nije mogao da izblokira njegov šut za tri poena koji je kasnije donio pobjedu.

"Ja ne mogu da se krećem brzo, ali mogu da se krećem brže od njega", rekao je Luka Dončić, a Šekil O'Nil nije ni pokušao da se kontroliše. Pogledajte kako je to izgledalo:

Dončić je meč završio sa 32 poena, 13 asistencija i 10 skokova, a ovo mu je jedna od najboljih partija u tekućoj sezoni. Još bitnije, odveo je Dalas Maverikse do druge pobjede na gostujućem terenu, pa je Minesota u veoma teškoj situaciji - iako su bili favoriti pred početak serije, sada imaju zaostatak od dvije pobjede i serija se premješta na teren njihovog rivala. Ukoliko bi Dalas pobijedio oba meča pred svojim navijačima, Minesota bi bila "počišćena" u finalu Zapadne konferencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC