• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laso hvali Monekea, Partizan se nada, a sada je još jedan klub u igri!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novinar katalonskog RAC1 tvrdi da i Barselona namjerava da dovede košarkaša Baskonije kojeg žele Željko Obradović i Partizan.

 Barselona želi Čimu Monekea Izvor: MN PRESS

Da li će Čima Momeke doći u Partizan, pitanje je na koje još nisu dobili navijači crno- bijelih iako se već sedmicama spekuliše o transferu košarkaša Baskonije.

Prvo se pisalo o interesovanju Crvene zvezde, potom se uključio Partizan čiji navijači ga već sedmicama zovu na društvenim mrežama da pojača crno-bijele, a onda je klub iz Vitorije promijenio trenera i reklo bi se stopirao odlazak nigerijskog košarkaša.

Pablo Laso je nakon preuzimanja Baskonije izjavio da je presrećan što je Moneke dio njegove ekipe i činilo se da je tako prekinuo sve špekulacije, međutim, pojedini španski mediji tvrde da se sada uključio još jedan klub.

Novinar španskog RAC1 David Agila objavio je da je za Monekea zainteresovana Barselona, što sigurno ne ide na ruku Partizanu, jer sada osim otkupne klauzulue imaju dodatni problem, a to je konkurenta za potpis košarkaša Baskonije.

Prema njegovim tvrdnjama Barselona pregovara sa Monekeom, koji nije bio prvi izbor karalonskog kluba. Barselonina želja je bio Dejvid Ostekovski, Katalonci su bili spremni da plate Unikahi i obeštećenje u iznosu od 800.000 evra, dogovorena je i trogodišnja saranja, ali je navodno Barselone transfer zamrznula zbog disciplinskog postupka koji se vodi protiv Osetkovskog.

Kako navode španski mediji radi se o incidentu koji se dogodio van terena, ali se čeka ishod i eventualna sankcija kako bi Barselona bila sigurna da to neće remetiti njihove planove nakon dolaska Osetkovskog u klub.

Katalonci u međuvremenu vide alternativu u dovođenju Monekea, ali vidjećemo da li će Moneke uopšte napustiti klub nakon posljednjih izjava novog trenera Pabla Lasa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC