• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sezonska za ABA ligu 10.000 dolara: Hoće da sruše Zvezdu i Partizan, a karte koštaju bogatstvo!

Srpski timovi će velikog protivnika imati u Dubaiju, koji sa velikim ambicijama i skupim sezonskim kartama ulazi u novu sezonu.

 KK Dubai cijene sezonskih ulaznica Izvor: MN PRESS

Nova sezona regionalnog takmičenja biće izuzetno zanimljiva - respektabilne timove za ABA ligu oformili su Crvena zvezda i Partizan, ambicije imaju Budućnost i Cedevita Olimpija, a tu je i peti tim koji želi na vrh, Dubai! Tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata formiran je tokom ovog ljeta i već je istakao kandidaturu da se takmiči protiv najboljih u Evropi, a to će koštati "papreno".

Po informacijama koje su se pojavile na zvaničnom sajtu košarkaškog kluba Dubai, sezonske karte koje će kupcima omogućiti da gledaju sve domaće utakmice u ABA ligi koštaće između 1.750 i 9.375 dolara! Zvuči potpuno nevjerovatno da će oni koji žele ABA ligu da gledaju sa mjesta pored terena to morati da plate gotovo 10.000 dolara...

Dubai će tokom debitantske sezone u ABA ligi odigrati 15 mečeva na domaćem terenu, pa je jasno koliko su ulaznice nepovoljne za naše uslove. Ispostavlja se da oni koji kupe najskuplje sezonske karte troše čak 625 dolara po utakmici. Skupo čak i kada u Dubaiju gostuju Zvezda ili Partizan, a ne oni manje atraktivni timovi iz regiona koji sigurno neće privlačiti tako mnogo pažnje.

Vjerovatno se čelnici Dubaija nadaju da će navijači i lokalni ljubitelji košarke na utakmice dolaziti zbog tima koji su oformili, a ne zbog protivnika koji će morati da prevali veliki put i oko četiri sata leti na istok kako bi stigao na meč. Dres Dubaija u prvoj sezoni ABA lige nosiće Aleksa Uskoković, Nemanja Dangubić, Danilo Anđušić, Nejt Mejson, Ahmet Deverioglu, Leon Radošević, Avudu Abas, Klemen Prepelič, Tirdu Ravena, Bora Jasat, Džakori Vilijams, Lejton Hamonds, dok će na klupi sjediti Slovenac Jurica Golemac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC