• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radivojević: Jačam nogu i podržavam Zvezdu

Nesuđeni kapiten crveno-bijelih poslije operacije kolena počeo sa terapijama i najavio podršku ekipi na meču protiv Zlatoroga u subotu.

 Radivojević: Jačam nogu i podržavam Zvezdu Izvor: MONDO

Vuk Radivojević uspješno se oporavlja od operacije koljena. Prvobitno imenovani kapiten Crvene zvezde Beograd izašao je iz bolnice i već je počeo sa terapijama.

"Bio sam 18 dana u bolnici na Banjici i najvažnije je da je sve prošlo u najboljem redu. Doktor Stanojević, koji je obavio zahvat, veoma je zadovoljan tako da sam siguran da sam riješio problem na najbolji mogući način. Svakodnevno idem na terapije, sada je prvenstveni cilj da smanjim otok i ojačam nogu", izjavio je Radivojević.

On je istakao da sa sigurnošću ne može da kaže koliko će pauzirati, ali je naglasio da će prva faza oporavka trajati četiri mjeseca.

"Toliko su mi doktori rekli da je neophodno vremena da sve zaraste. Onda ću početi sa jačim treninzima, pa ćemo vidjeti".

Borbeni bek je najavio da će u subotu u "Pioniru" od 19 časova podržati saigrače u meču protiv Zlatoroga.

"Svi ljudi u klubu su mi dali maksimalnu podršku oko operacije, sada je red da ja podržim Zvezdu. Jedva čekam da dođem u Pionir. Bilo mi je mnogo teško sve da gledam na malom ekranu. Stvarno su nas zadesili brojni maleri, ali nadam se da je tome došao kraj. Ekipa je mlada i potrebno im je samo nekoliko pobjeda kako bi stekli samopouzdanje. Nadam se da će savladati Zlatorog i da će to omogućiti pozitivan zaokret u našim rezultatima", zaključio je Radivojević, čiji tim poslije četiri odigrana kola u regionalnom takmičenju ima skor 1-3.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC