• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mortus pijani vozač ga udario i pobjegao: Strašni detaljni pogibije bivšeg košarkaša Željka Obradovića iz Fenera

Policija je odmah krenula u potjeru za vozačem koji je uzrokovao strašnu saobraćajnu nesreću, u kojoj je poginuo Ilkan Karaman, bivši igrač Željka Obradovića iz Fenerbahčea

 Detalji pogibije Ilkana Karamana Izvor: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Turski košarkaš Ilkan Karaman poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Bio je reprezentativac, igrao je za Bešiktaš i za Fenerbahče u periodu u kojem je na klupi turskog velikana sjedio Željko Obradović. Bio je dio "Žocovog" tima koji je 2013. godine osvojio Kup Turske, a godinu kasnije bio prvak.

Prema prvim informacijama, poginuo je pokušavajući da pređe ulicu u provinciji Mugla u Turskoj, u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao vozač u alkoholisanom stanju. Karaman je hitno prevezen u lokalnu bolnicu, u kojoj je preminuo, dok je vozaču utvrđeno 1,16 promila alkohola i odmah je uhapšen i sproveden u zatvor. Sve se dogodilo u toku noći.

Ljekari su pokušali sve, ali uprkos nizu njihovih intervencija košarkaš nije mogao da se izbori sa teškim povredama. Vozač je navodno pobjegao sa mjesta udesa, a policija ga je brzo uhapsila.

Karaman je rođen 1990. godine, ponikao je u Tofašu i igrao je za niz poznatih timova, Pinar Karšijaku, Fenerbahče, Bešiktaš, Bujukčemeče, Šole, Antib. Manisu... Na NBA draftu 2012. odabrali su ga Bruklin Netsi u drugoj rundi, kao 57. "pik". Vijest o njegovoj smrti objavili su njegovi bivši timovi, Bešiktaš, Fenerbahče, kao i Galatasaaraj.

Izvor: MN PRESS

Vijest o njegovoj pogibiji objavila je menadžerska agencija koja ga je zastupala, Oktagon. "Velikodušni osmijeh, iskrena osoba, veliko srce koje će od danas nedostajati. Slomljenog srca smo primili vijest o nesreći u kojoj je izgubio život Ilkaj Karaman. Bio je jedna od prelijepih duša koju smo imali privilegiju da zastupamo. Počivaj u miru, zauvijek ćemo te pamtiti", navedeno je.

Takođe, oglasio se i Košarkaški savez Turske. "Sa velikom tugom primili smo vijest o smrti našeg reprezentativca Ilkana Karamana, koji je nosio dres nacionalne selekcije naše zemlje. Izražavamo saučešće njegovim najbližima, porodici, voljenima kao i čitavoj košarkaškoj zajednici".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC