• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karta za Zvezdu 332 evra, a biće puna hala: Ovakve cijene ABA liga nikada nije vidjela!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dubai objavio cijene ulaznica za meč sa šampionom ABA lige, minimalno je potrebno izdvojiti 18,5 evra.

 KK Dubai odredio cijene ulaznica  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda biće gost u prvom kolu ABA lige novonastaloj ekipi Dubaija, a meč je na programu 22. septembra. Biće ovo pravi spektakl na startu ligaškog dijela Jadrana, ali samo za odabranu publiku, pošto su cijene ulaznica za ovaj susret nešto skuplje nego u regionu. 

Naime, Dubai je već objavio cijene i pustio u prodaju ulaznice, tako da je već poznato da će najjeftinije karte iznositi 18,5 evra, dok će najskuplje dostići cifru od 332,72 evra. Ovde je vjerovatno riječ o nešto većem iznosu zbog samog protivnika, s obzirom na to da će ugostiti aktuelnog šampiona ABA lige i to u svom debitantskom meču.

Ipak, ne treba se pretjerano čuditi jer je ovo tim koji ima i najskuplje sezonske ulaznice za Jadransku ligu - navijači su morali da izvoje između 1.750 i 9.375 dolara. Dubai će tokom debitantske sezone u ABA ligi odigrati 15 mečeva na domaćem terenu, pa je jasno koliko su ulaznice nepovoljne za naše uslove.

Tim iz Dubaija nedavno je doveo NBA pojačanje, na opšte nezadovoljstvo Grobara. Davis Bertans braniće boje kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. On je posljednji dio tima za narednu sezonu, koji čine i Nemanja Dangubić, Danilo Anđušića,Leon Radošević, Klemen Prepelič, Aleksa Uskoković, Avudu Abas, Ahmet Duveroglu, Nejt Mejson, Tirdi Ravena, Džejkori Viliams, Bora Jašar, dok će funkciju trenera obavljati Jurica Golemac.

Zagrijavanje za ABA ligu

U pripremnom periodu tim iz Emirata se zagrijavao sa ekipom FMP-a. Meč je odigran 7. septembra, a domaćin je slavio 99:87 (29:17, 17:23, 27:16, 26:31) u Dubaiju. Mejson je predvodio tim Jurice Golemca sa 17 poena, a jedan manje je upisao Prepelič. Anđušić je susret završio sa 14 poena, dok je Dangubić postigao 12, a Uskoković sa pet. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC