• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Samo nam fali Dalas

Predsednik Partizana mt:s tvrdi da su se Mačvan i Raduljica odrekli "astronomskog dijela ugovora" da bi obukli crno-bijeli dres.

 Danilović: Samo nam fali Dalas Izvor: MONDO

Priča da Partizan mt:s daje milione evra na plate košarkaša "ne pije vodu", rekao je prvi čovjek kluba Predrag Danilović.

On je u intervjuu za "Sport" istakao da su crno-bijeli "ponašanjem i rezultatima" posljednjih godina zaslužili mnogo više novca nego svi ostali, ali da im je budžet i dalje skroman u nekom širem kontekstu.

"Imamo ubjedljivo najmanji budžet koji može da se zamisli u Evroligi, najnormalniji za klub ovakvog renomea. Neki pitaju odakle nam tolike pare? Pa, svi ti igrači su se odrekli mnogo stotina hiljada evra da bi došli ovde i obukli crno-bijeli dres. Ja to izuzetno cijenim i poštujem, ali i ti momci znaju da se igranjem u Partizanu vraćaju u život. Tu prije svih mislim na Mačvana i Raduljicu".

Danilović smatra da je evroligaška grupa u kojoj se sada takmiče jača od Fajnal fora u Parizu prije dvije godine, sa Barselonom, Olimpijakosom i CSKA.

"Naš nikad bolji start u Jadranskoj ligi poslužio je da mnogi kažu kako će Partizan da se plasira minimum na Fajnal for Evrolige. Mi nismo skloni da živimo u realnosti, koja je sljedeća: ovo je najjača grupa koja je ikad postojala u tom takmičenju, samo nam nedostaje Dalas! Koliko su jaki najbolje pokazuje to što nam je Makabi pozajmio odličnog igrača i fenomenalnog čovjeka kakav je Mačvan, isto tako je postupio Efes sa Raduljicom".

Danilović je dodao da je prezadovoljan postojećim igračkim kadrom i da su momci od 18-19 godina, koji trenutno nemaju priliku da igraju za prvi tim (Miljenović, Bogdanović, Bešović...) "najveće bogatstvo Partizana".

Za Ejsija Loa rekao je da je "možda najveći profesionalac koji se ikada pojavio u Humskoj", kada je riječ o stranim košarkašima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC