• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Hvala parteru na buđenju

Trener crveno-bijelih poslije meča sa Zlatorogom pohvalio koncetraciju svojih igrača i publike u parteru. "Bilo je malo zezanja", kaže Pešić.

 Pešić: Hvala parteru na buđenju Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde Beograd lako su u hali Pionir savladali ekipu iz Slovenije. Iz četvrtine u četvrtinu povećavali su vođstvo i na kraju ubjedljivo trijumfovali rezultatom 104:64.

Svetislav Pešić je poslije meča pohvalno govorio o igri svog tima.

"Igrali smo dobro, bez obzira na to što je Laško bio indisponiran. Pravilo kaže da igraš koliko ti protivnik dozvoli. Važno je da smo imali kontinuitet, pošto imamo problem da se vrlo brzo zadovoljamo postignutim pa zvaničnim mečevima pristupano kao susretu sa Bajernom u predsezoni", počeo je trofejni trener svoje izlaganje na konferenciji za novirare.

Ipak, najviše je govorio i detalju iz treće četvrtine, kada je ušao u parter i razgovarao sa navijačima koji su tražili da ubaci u igru mladog Nemanju Nedovića.

"Ključan momenat utakmice je bio onaj kada me je navijač podsjetio da ubacim Nedovića. Zaspao sam na klupi. Ja ću sljedeći put da navijam, a on nek vodi utakmicu, ili nek dođe da me podsjeti kada bude ‘gusto’. Vrlo je važno što me je probudio da ga ubacim", rekao je Pešić.

Zanimljiv detalj koji je na nekoliko minuta skrenuo pažnju cijele hale na razgovor Pešića sa publikom u parteru okončan je tako što je Nedović i ušao u igru umjesto Andreje Milutinovića.

Pešić je rekao da mu je Nedović poslije toga bio zahvalan.

"Nedović mi se zahvalio, a ja sam mu rekao da se zahvali navijačima. Bilo je malo zezanja, samo da se ne zezamo previše", dodao je Pešić.

Zvezdin trener uputio je i poneku kritiku na račun svojih igrača, ocjenjujući da "ponekad spavaju na terenu" i da su nekoliko puta napravili naivne greške u odbrani.

Upitan za komentar partije Save Lešića (20 poena, 4 skoka), Pešić ga je uz osmijeh nazvao "Sveti Sava".

"Lešić je talentovan, ima problem što nije dobro pripremljen, mora da mnogo radi na ‘fizici’, odbrani… On je od onih igrača ‘sa ulice’, koje su stavili sa strane i zato mora da nauči da trenira. Imaće oscilacije, ali mora da mnogo trenira”, oijcenio je Zvezdin trener i dodao da ga raduje dobra igra Uroša Nikolića, koji je odigrao prvi meč u crveno-bijelom dresu poslije dugog odsustva sa terena"

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC