• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli pred Šarlroa:Kao da je meč karijere

U Partizanu mt:s svjesni značaja utakmice u četvrtak. Žele da budu agresivniji nego u dosadašnjem dijelu sezone kako bi pobijedili prvi put u EL.

 Crno-bijeli pred Šarlroa:Kao da je meč karijere Izvor: MONDO

Partizan mt:s je doživio dva poraza na startu Evrolige, a priliku da poboljša skor imaće u četvrtak (20,45) pred svojim navijačima, protiv belgijske ekipe Šarlroa.

Trener crno-bijelih Vlada Jovanović rekao danas da se njegovi igrači spremaju kao da im je to najvažniji meč u karijerama.

"Postoji imperativ pobjede, ali ne želim potpuno da opteretim igrače, jer će tokom karijere igrati i važnije utakmice. Ipak, spremamo se za Belgijance kao da je to utakmica karijere. Optimista sam i vjerujem u ekipu koja dobro radi", poručio je Jovanović.

Jasno je i mladom stručnjaku da je Šarlroa autsajder u grupi, ali ne smije se zaboraviti da su Belgijanci napravili senzaciju u Istanbulu prošle nedjelje.

"Oni nisu zvučno ime, ali uprkos svim prognozama prošli su kvalifikacije. Ušli su rasterećeno u takmičenje po grupama, po imenima igrača ne spadaju u najkvalitetnije ekipe, ali ne treba zaboraviti da imaju pet Amerikanaca i da ovaj tim dugo igra zajedno".

Partizan mt:s je izgubio posljednje dve utakmice, obe od Makabija, u Evroligi i ABA, a ukoliko doživi još jedan poraz u najelitnijem takmičenju značajno će smanjiti šanse za prolazka u Top 16.

"Igrom protiv Makabija možemo da budemo delimično zadovoljni, ali moraćemo da je podignemo na stepenik više, budemo agresivniji i pronađemo ‘hemiju’. Pokušaćemo da na sve moguće načine dobijemo utakmicu".

Krilni centar Partizana Milan Mačvan očekuje težak meč, ali i bolji ishod nego u prva dva kola Evrolige.

"Biće veoma teško protiv rivala koji je pobijedio Efes u Istanbulu. Moramo da budemo mnogo agresivniji i da uz pomoć publike pobijedimo", rekao je Mačvan

Klub iz Humske je upozorio navijače da bi, ukoliko se ponove incidenti sa ubacivanjem predmeta na teren kao u prvom kolu protiv Efesa, mogao da bude kažnjen novčano, ali i igranjem utakmice 300 kilometara od Beograda.

(Tanjug, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC