• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN mt:s: Dobar pristup za uspjeh u Milanu

Marko Čakarević vjeruje da bi igra kao protiv Reala i Cibone mogla da donese dobar rezultat crno-bijelima i na važnom gostovanju Armaniju u Evroligi.

 PARTIZAN mt:s: Dobar pristup za uspjeh u Milanu Izvor: MONDO

Trener Partizana mt:s Vlada Jovanović izjavio je uoči meča sa Armanijem da se nada da će dobar pristup omogućiti njegovim izabranicima da odigraju egal susret u 5. kolu Evrolige.

"Kako Evroliga odmiče, tako je svaka utakmica sve važnija i siguran sam da Armani neće dozvoliti da mu neko ponovo odnese bodove iz Milana. Važno je da imamo dobar pristup, odigramo snažno i pokušamo da meč uvedemo u neizvjesnu završnicu", rekao je Jovanović.

On je istakao da bi prednost Partizana i u ovom meču trebalo da bude pod košem, gdje ove sezone dominira Nikola Peković.

"Kao i sve ekipe u Evroligi, Armani je uložio mnogo novca, doveli su dosta zvučnih igračkih pojačnja i trenera koji zna kako se osvajaju trofeji. Njihovi centri trebalo bi da budu nešto lakši rivali, ali su izuzetno nezgodni", dodao je srateg crno-bijelih.

Jovanović je nalgasio da je ekipa umorna od napornog ritma igranja i putovanja u ABA ligi i Evroligi, ali da Partizan to nikada nije i neće koristiti kao alibi.

Krilo srpskog šampiona Marko Čakarević izjavio je da sa optimizmom dočekuje gostovanje u Italiji.

"Armani je dosta uložio u ekipu, sigurno ne žele da gube utakmice kod kuće, a ovo je veoma važan meč za oba tima. Vjerujem da ćemo kao i protiv Cibone i Reala pružiti maksimum", rekao je Čakarević, istakavši da najveća opasnost u protivničkom taboru prijeti od Galinarija, Hercona i Drua Nikolasa.

Utakmica petog kola C grupe Evrolige Armani - Partizan igra se u četvrtak od 20.45 časova, a košarkaši crno-bijelih dan ranije putuju za Milano.

PAROVI 7. KOLA GRUPE C

ČETVRTAK
Real Madrid - Efes (20.45)
Emporio Armani - Partizan mt:s (20.45)
Makabi - Šarlroa (21.00)

TABELA: Makabi 3-1, Real 2-1, Efes 2-2, Partizan mt:s 2-2, Emporio Armani 2-2, Šarlroa 1-3.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC