• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braća Gasol u Barsi? U Realu ne paniče...

Ukoliko Barselona uspije da angažuje braću Pau i Marka Gasola, u Realu kažu da već imaju spreman odgovor, a to je ili Dirk Novicki ili Dvajt Haurad.

 Braća Gasol u Barsi? U Realu ne paniče... Izvor: MONDO

Do prije dvije nedjelje ličilo je da će sve NBA zvijezde koje su se odlučile na dolazak u Evropu uskoro krenuti nazad, put SAD.

Uslijedio je obrt u pregovorima između košarkaša i vlasnika klubova o prekidu NBA "lokauta", pa je sada, bar u medijima, ponovo aktuelna priča oko toga koje će JOŠ zvijezde iz Amerike doći u Evroligu. U trenucima kada je sve izvjesnije da sezone u najjačoj ligi svijeta neće ni biti, navodno su uzdržani "starovi" sa one strane Atlantika počeli da ozbiljno razmišljaju o Evropi, a ne samo da se igraju izjavama u medijima, kao što je bio slučaj sa Kobijem Brajantom i Virtusom.

Španci su, bar najveći klubovi Real Madrid i Barselona, spremni da pozovu mega zvijezde u pomoć.

Prva je udicu bacila Barselona, koja je najavila da će ozbiljno razgovarati sa braćom Pau i Markom Gasolom, igračima Los Anđeles Lejkersa i Memfis Grizlisa.

Nije prošlo mnogo, a stigao je odgovor iz Madrida. Real će, ali samo u slučaju da braća Gasol stignu u Kataloniju, pokušati da angažuje ili Dirka Novickog iz Dalas Meveriksa ili Dvajta Hauarda iz Orlando Medžika, a treće opcija je Lamarkus Oldridž iz Portland Blejzersa.

U Madridu vjeruju da je ovaj, renovirani Real trenutno jači od Barselone i da će uspjeti da povrati primat u Španiji, a možda nekim čudom osvoji i Evroligu. Ipak, u prestonici su svjesni da bi te šanse bile daleko umanjene kada bi Barselona imala braću Gasol u timu, pa su tako spremni i oni da reaguju.

Da li će i ovo biti samo jedna od onih priča, poput Brajantove? Izgledi da se ovakvi transferi obistine povećavaće se iz dana u dan, kako tenzija i nestrpljenje u NBA ligi budu rasli. Za sada, "lokaut" je na snazi, a uskoro će decembar.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC