• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK BORAC: Bez kvoruma za skupštinu

Vanredna skupština KK Borac na kojoj se trebalo raspravljati o budućnosti kluba nije održana u nedjelju zbog nedostatka kvoruma.

 KK BORAC: Bez kvoruma za skupštinu Izvor: MONDO

Skupština KK Borac trebala je da bude održana u nedjelju u 11 časova ali se nije pojavio dovoljan broj članova i ona je zbog nedostatka kvoruma odgođena.

Na najavljenoj skupštini se pojavilo tek nekoliko prijatelja kluba koji su najavili da će učiniti sve kako bi se pronašla sredstva za odigravanje meča između Borca i Bosne, koji je na rasporedu u utorak, prenosi borac-sport.com.

Takođe, u klubu ističu da planiraju da organizuju vanrednu skupštinu do kraja sljedeće sedmice, na kojoj bi se raspravljalo o budućnosti Borca.

Račun Borca je blokiran. Zbog neisplaćenih iznosa iz prošlih sezona klub su tužili pojedini bivši košarkaši, koji su dobili spor na sudu.

Pošto uprava Borca nema novca da podmiri te dugove, račun je blokiran, tako da su oni bili primorani da svoj meč osmog kola Lige 13 BiH protiv Bosne, koji je trebalo da odigraju u subotu, pomjere za utorak.

Ukupan dug Borca na kraju prošle sezone iznosio je 1.050.000 maraka, a zbog teške finansijske situacije banjalučki klub bi mogao odustati od ovog takmičenja, a govori se čak i o gašenju kluba.

Da li će nekadašnji košarkaški velikan RS ipak preživjeti teške dane trebalo bi se znati poslije održavanja vandredne skupštine kluba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC