• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razlaz Morisona i Crvene zvezde Beograd

Iznenađujuća vijest iz Crvene zvezde Beograd - sporazumno raskinut ugovor sa Amerikancem Adamom Morisonom. Lokaut ga vraća u SAD.

 Razlaz Morisona i Crvene zvezde Beograd Izvor: MONDO

Američki šuter sporazumno je raskinuo ugovor sa crveno-bijelima, tačnije iskoristio je "klauzulu" po kojoj je mogao da napusti klub ukoliko se "lokaut" u NBA ligi završi.

Odluka je donijeta u nedjelju nakon dugog razgovara sa Morisonom i njegovim menadžerima, piše na sajtu Crvene zvezde Beograd.

"Zahvaljujem se klubu, saigračima i treneru na povjerenju, šansi koju sam dobio i toploj dobrodošlici. Nikada ranije nisam bio u Evropi i moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom koju nikada nisam doživio. To ću pamtiti cio život. Partijama u Zvezdi dokazao sam sebi da mogu ponovo da igram na visokom nivou", rekao je Morison.

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović potvrdio je Morisonov odlazak, izrekavši niz pohvala na račun dugokosog Amerikanca.

"Veoma nam je žao što Morison napušta klub, jer je riječ izvanrednom čovjeku i vrhunskom sportisti. Zahvaljujemo mu se na trudu, zalaganju i pomoći koju je pružio našem mladom timu za ova tri mjeseca. Svi mu želimo mnogo uspjeha u nastavku karijere. U ovom trenutku nećemo žuriti da tražimo zamjenu za Morisona, želimo da napravimo pravo rješenje po pitanju pojačanja, a ne ishitrenu odluku. Potreban nam je igrač koji će pomoći našem mladom timu", rekao je Ristović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC