• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Borac neće istupiti iz "Lige 13" BiH

Dobre vijesti za navijače KK Borac. Iako je bilo najava da će zbog dugova napustiti šampionat BiH to se neće desiti.

 KK Borac neće istupiti iz "Lige 13" BiH Izvor: MONDO

Direktor Borca Miroslav Dojčinović tvrdi da će klubu, kojem je blokiran račun, poslije Nove godine u pomoć priskočiti sponzori. Osim toga, Borac očekuje da će dobiti obećana sredstva od gradske uprave.

"U januaru očekujemo da nam se finansijsko stanje popravi jer imamo obećanja od sponzora, a očekujemo da nam legnu i sredstva od grada. Ovo vrijedi i za naš drugi tim koji trenutno igra Prvu ligu Republike Srpske. Istina, ta ekipa nam je trenutno svojevrsno opterećenje. Međutim, gledajući dugoročno, ona može da bude velika dobit jer je dobro da u budućnosti imamo prvotimce koji su ponikli u našem klubu", rekao je za Press direktor Borca Miroslav Dojčinović i najavio održavanje vanredne skupštine kluba, koja je 20. novembra završena prije nego što je i počela jer se pojavilo samo par članova.

"Skupština bi trebalo da donese odgovore i rješenja na većinu gorućih pitanja i problema. Inače, još uvijek nije bilo neke konkretne pomoći, ali postoje nagovještaji da bi u dogledno vrijeme mogli da zaokružimo pul sponzora, uz koje će nam biti mnogo lakše" kaže prvi operativac kluba.

Dojčinović kaže da trenutna dugovanja iznose oko 50.000 KM iako se spekuliše da se dug Borca približio sumi od milion maraka.
" Trenutna dugovanja koja nam otežavaju normalan rad iznose gotovo 50.000 KM, ali se plašim da taj iznos nije konačan. Mi svakog mjeseca moramo da se namučimo obezbijedimo sredstva za rad i takmičenje. Ipak, možemo da očekujemo da bi u prvoj polovini naredne godine Borac donekle mogao da se stabilizuje i polako krene prema mjestu koje realno i zaslužuje, a to je sam vrh bh. košarke", poručuje Dojčinović.

Borac će u nedjelju u meču 10 kola "Lige 13" dočekati posljednjeplasiranu Vogošću.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC