• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rudi Fernandez operisan, biće spreman za OI

Španski reprezentativac iz redova Denver Nagitsa operacijom otklonio problem dikushernije. Ljekari mu predviđaju dvomjesečnu pauzu.

 Rudi Fernandez operisan, biće spreman za OI  Izvor: MONDO

Rudi Fernandez uspješno je riješio višegodišnji problem sa leđima - operacijom. On je saopštio porukom putem društvenih mreža da se osjeća dobro poslije hirurškog zahvata i da je spreman da ide kući.

"Svi u bolnici su se ponašali fantastično prema meni", napisao je Fernandez, samo dan nakon operacije koju je obavio doktor Sanjaj Džantana.

Španski reprezentativac sigurno će propustiti ostatak sezone u NBA ligi, a ljekari predviđaju da ga u najboljem slučaju očekuje dvomjesečna pauza.

Sudeći prema tim prognozama Fernandez, koji je godinama važna karika španskog tima, trebalo bi da bude spreman za Olimpijske igre u Londonu, koje počinju 27. jula.

Selektor Španaca Serđo Skariolo zabrinut je za sastav svog tima uoči Olimpijade, jer je već ranije poznato da Riki Rubio neće moći da zaigra ovog ljeta za "crvenu furiju".

Plej španske selekcije operisao je ukrštene ligamente lijevog koljena prije dvije nedelje i van parketa biće do septembra.

Španci, koje mnogi vide u krugu najvećih favorita u Londonu, do sada su 10 puta nastupali na Olimpijadama, a najveći uspjeh im je osvajanje srebrne medalje - 2008. i 1984. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC