• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skot: Partizan - baš on nas uzbuđuje

"Oni nemaju slabosti na koje možemo da računamo, ali mi ćemo izaći spremni da igramo svoju igru", poručio je krilni igrač Radničkog uoči derbija sa šampionom.

 Skot: Partizan - baš on nas uzbuđuje  Izvor: MONDO

Košarkaši Radničkog u četvrtom kolu Superlige Srbije u sredu u "Jezeru" dočekuju Partizan.

Za domaći tim biće to veliko iskušenje, jer u goste dolazi rival koji cilja finale i do sada je upisao sve pobjede. Kragujevčani imaju dodatni motiv jer bi se eventualnim uspjehom izjednačili sa šampionom po broju trijumfa.

U derbi meč dva najbolja predstavnika Srbije u minuloj sezoni ABA lige, Partizan ulazi sa boljim skorom od kada je na klupi domaćina Miroslav Nikolić - trijumfovali su 2009. godine (75:72), i 2010. rezultatom 76:74. Ipak, posljednji duel u novoustanovljenom srpskom derbiju pripalo je Kragujevčanima koji su sa 92:80 savladali crno-bijele u meču ABA lige.

"Mislim da možemo da ponovimo uspjeh iz januara. To će biti teško, jer nismo u najboljoj formi, ali nikada se ne zna šta može da se desi u 'Jezeru'. Partizan nam dolazi u pravi čas, ovakva utakmica nam treba kako bismo podigli igru na viši nivo. Pružićemo dobru partiju ako iskontrolišemo skok, to može da odluči utakmicu. To će zavisiti od učinka MVP igrača ABA lige Sajmona, ali i ostalih saigrača koji treba da pruže maksimum", izjavio je Stiven Marković.

Dejvid Sajmon deli Markovićev optimizam.

"Već smo ih dobili ove sezone u dobroj utakmici. Uvjeren sam da to možemo da ponovimo, iako to neće biti lako. Znam šta je potrebno da uradim i daću sve od sebe da doprinesem trijumfu. Moramo da odigramo najbolje što znamo, bez oscilacija, a često je lakše pružiti dobru partiju protiv jačeg rivala. Uspjehom bismo se našli na putu planova za ovu sezonu", istakao je najkorisniji pojedinac regionalnog takmičenja.

Majkl Skot, najkorisniji igrač treće runde Superlige Srbije sa učinkom od 29 poena i 11 skokova, ističe da sa nestrpljenjem očekuje duel pred domaćom publikom.

"Partizan je veoma jak tim, ali mene uzbuđuju baš takvi izazovi, takođe i saigrače. To će biti borba do kraja. Osećam to veliko rivalstvo između našeg kluba i njihovog, tako da sam potpuno spreman za ovaj okršaj. Jednostavno je potrebno da odigramo našu igru, moraćemo da držimo intenzitet, to će nam dati šansu da još jednom pobijedimo Partizan u ovoj godini. Nisam siguran da imaju slabosti na koje možemo da računamo, dobra su ekipa, imaju uspješnog trenera i igrače koji shvataju košarku. Jedino što nemaju u Kragujevcu je ono što ćemo mi imati - podršku krcatih tribina. Navijači će nam dati dodatnu dozu energije, a mi ćemo uzvratiti požrtvovanjem na terenu", istakao je Skot u obećanje da će biti potpuno fokusirani i odlučni da pokažu da su "jedan od najboljih timova u Srbiji".

Utakmica Radnički - Partizan igra se u srijedu od 20 časova, a karte za taj duel na blagajni "Jezera" prodaju se od danas po ceni od 350 dinara.

PAROVI 4. KOLA

SRIJEDA
Hemofarm - Radnički FMP (19.00)
Crvena zvezda Diva - Mega Vizura (19.00)
Radnički KG - Partizan mt:s (20.00)
Vojvodina Srbijagas - BKK Radnički (20.00)

TABELA: Partizan mt:s 3-0, Crvena zvezda Diva 2-1, BKK Radnički 2-1, Radnički FMP 2-1, Radnički KG 2-1, Vojvodina Srbijagas 1-2, Mega Vizura 0-3, Hemofarm 0-3.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC