• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Isključiti uticaj sudija

Trener Crvene zvezde Diva traži od igrača da u meču 4. kola protiv Mega Vizure (srijeda, 19.00) uđu u posljednju četvrtinu sa bar "plus 15".

 Pešić: Isključiti uticaj sudija Izvor: MONDO

Crvena zvezda od nedjelje više nije neporažena u košarkaškoj Superligi.

Izgubila je u Šumicama od BKK Radničkog (81:80), a Svetislav Pešić odlučanje da se nešto slično ne ponovi u još jednom "malom" gradskom derbiju.

Mega Vizura i dalje traži prvu pobjedu u takmičenju za titulu i plasman na Jadran, malo je nedostajalo da je ostvari protiv Radničkog iz Kragujevca.

"Za meč sa Megom se pripremamo kao i za svaki drugi, maksimalno ozbiljno. Razlika je u tome što sada imamo nešto manje vremena za pripremu, jer kad izgubimo prethodnu utakmicu, mi se dosta bavimo uzrocima poraza, temeljno analiziramo i pokušavamo da uočimo šta su bili naši problemi", rekao je Svetislav Pešić.

Zvezdin šef struke kumovao je porazu od "krstaša" tehničkom greškom dobijenom tri minuta pre kraja, pri vođstvu od pet poena razlike.

Poslije toga se Pešić u dnevnim novinama požalio kako ga sudije oslovljavaju sa "profesore", a potom mu dodjeljuju tehničke greške za najmanju sitnicu.

"Protiv Radničkog smo definitivno odigrali dobru utakmicu. Sigurno ne najbolju ove sezone, ali sasvim dobru. Očekujem da ćemo takvu ponoviti i protiv Mege, a ako to uradimo sigurno ćemo u posljednju četvrtinu ući sa 15 poena razlike i onda sudijske odluke neće uticati na konačan ishod".

Prema riječima trofejnog trenera, osnovna želja biće da se poslije 30 minuta stvori "pristojna prednost, tako da nijedna odluka sudija, bila ona namjerna ili nenamerna, viđena ili neviđena, ne može da odluči pobjednika utakmice, kao što je to bio slučaj protiv Radničkog".

"Tada su arbitri dosudili nepostojeći faul (Savi Lešiću u napadu), koji je za jednog sudiju umalo bio i nesporstki, potom i nepostojeću tehničku grešku, što je odlučilo pobjednika".

Mega je tim sastavljen gotovo u cjelini od mladih i talentovanih košarkaša, od kojih su dvojica pozajmljeni igrači Partizana mt:s - Nenad Miljenović i Nemanja Jaramaz.

Zvezdi već u sljedećem kolu (nedjelja) predstoji "vječiti derbi"...

"Trudićemo se da u ovom trenutku damo više od maksimuma i da uđemo u mirnu završnicu. To će sigurno zahtjevati napor od mojih igrača, ali ja sam siguran da su oni spremni za to", završio je Pešić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC