• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KLS: Pešiću kazna od 1.000 evra

Košarkaška liga Srbije kaznila trenera Crvene zvezde Diva zbog izjava u medijima i komentarisanja suđenja.

 KLS: Pešiću kazna od 1.000 evra Izvor: MONDO

Direktor Agroživ Košarkaške lige Srbije Predrag Bojić donio je odluku da trener Crvene zvezde Diva Svetislav Pešić bude kažnjen sa 100.000 dinara (oko 1.000 evra), prenose "Novosti".

"Pešić je kažnjen zbog izjava u medijima i komentarisanja suđenja shodno članu 61 E Propozicija takmičenja", stoji u saopštenju.

Iako u saopštenju ne stoji na koje se izjave odnosi kazna, pretpostavlja se da je riječ o komentarisanju sudija poslije poraza Zvezde od BKK Radničkog. Pešić je u najavi meča sa Mega Vizurom pomenuo arbitre.

"Protiv BKK Radničkog mi smo definitivno odigrali dobru, sigurno ne najbolju utakmicu ove sezone, ali sasvim dobru. Očekujem da ćemo takvu ponoviti i protiv Mege i ako to uradimo sigurno ćemo u posljednju četvrtinu ući sa 15 poena razlike i onda sudijske odluke neće uticati na konačan ishod meča. Dakle, naša osnovna želja je da u posljednji period uđemo sa pristojnom prednošću tako da ni jedna odluka sudija, bila ona namjerna ili nenamjerna, viđena ili neviđena, ne može da odluči pobjednika utakmice kao što je to bio slučaj protiv BKK Radničkog. Tada su, na pet poena prednosti za nas, arbitri dosudili nepostojeći faul, koji je za jednog sudiju umalo bio i nesporstki, i potom nepostojeću tehničku grešku, što je odlučilo pobjednika" izjavio je Pešić uoči četvrtog kola Superlige Srbije najavi duela sa Mega Vizurom.

Ove nedjelje kaznu će platiti i Partizan mt:s, u iznosu od 30.000 dinara (oko 3.000 evra), jer se igrač crno-bijelih nije pojavio na obaveznoj konferenciji za novinare.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC