• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodman tezgari u Bugarskoj

Pritisnut dugovima koje ne može da sanira, nekada najbolji defanzivac NBA lige doputovao u Sofiju kao učesnik i promoter Ol star meča.

 Rodman tezgari u Bugarskoj Izvor: MONDO

"Bugarska me podsjeća na Dalas, u Teksasu, gdje sam odrastao".

Slatkorječiv je bio Denis Rodman po dolasku u Sofiju, gdje će kao trener jedne od ekipa učestvovati u egzibicionoj utakmici "Svih zvijezda", predstojećeg vikenda.

Petostruki osvajač NBA šampionskog prstena, sedmostruki uzastopni skakač godine, a dva puta i najbolji defanzivac lige, nije u poziciji da odbija ponude, jer samo na ime zaostalih naknada za izdržavanje djece duguje oko 800.000 dolara.

"Sjajno se osjećam ovde. Dugo sam želio da dođem u Bugarsku i zato se zahvaljujem ljudima koji su me pozvali. Glavni cilj biće mi da objasnim mladima važnost bavljenja sportom i kako sport može da im pomogne", rekao je Rodman.

Popularni "Crv" u maju će napuniti 51 godinu, a posljednji NBA angažman imao je 2000. u Dalasu.

Jedan od njegovih domaćina u Sofiji je Georgi Glučkov, predsjednik Košarkaškog saveza Bugarske i prvi košarkaš iz Istočne Evrope koji se okušao u NBA ligi (1985. u Finiks Sansima).

Rodmana će u petak primiti predsjednica tamošnjeg olimpijskog komiteta, proslavljena skakačica u vis Stefka Kostadinova, čiji je svjetski rekord (2,09 m) aktuelan već 25 godina.

Pored finansijskih, poznati su i njegovi problemi sa alkoholom i nešto manje sa nasilnim ponašanjem, zbog kojeg je 2008. dobio uslovnu zatvorsku kaznu.

Nekadašnji Madonin momak i muž Karmen Elektre izdao je dvije autobiografije, slikovitih naslova: "Onoliko loš koliko želim da budem" 1996. i "Do sada je trebalo da sam mrtav" 2005. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC