• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Pronaći napadače na Tomasa!

Košarkaš Crvene zvezde povrijeđen je u tuči u beogradskom klubu "Plastik" u srijedu uveče, ali vjerovatno neće propustiti meč sa Partizanom.

 ZVEZDA: Pronaći napadače na Tomasa! Izvor: MONDO

Crvena zvezda u petak je potvrdila da je njen igrač bio učesnik incidenta, nekoliko sati nakon pobjede nad Mega Vizurom, a potom je objavljeno i zvanično saopštenje.

Prenosimo ga u cjelosti:

"Košarkaški klub Crvena zvezda DIVA sa ogorčenjem i velikim žaljenjem obavještava javnost o fizičkom napadu na njenog prvotimca Omara Tomasa. Incident se dogodio u noći između srijede i četvrtka u klubu Plastik u centru Beograda, gdje je Tomas od momenta dolaska konstantno provociran, potom i brutalno pretučen od nekolicine napadača.

Omar Tomas je bio u društvu prijatelja iz Amerike, koga je želio da upozna sa ljepotama našeg glavnog grada. Tomasa je nepoznati napadač udario laktom prilikom ulaska u klub, potom ga je isti mladić još jednom udario s leđa dok je sjedio u klubu, a tada je došlo i do kraćeg verbalnog sukoba. Poslije nekoliko minuta grupa od šest, sedam mladića napala je Tomasa, koji je pretučen, a prilikom napada korištena je flaša i takozvani bokseri.

Tomas je odmah poslije napada odvezen na VMA, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Konstatovane su mu lakše tjelesne povrede, a tada je dao izjavu pripadnicima MUP-a. U cilju istrage klub je zamoljen da se u četvrtak ne oglašava povodom ovog slučaja.

KK Crvena zvezda DIVA najoštrije osuđuje fizički napad na Omara Tomasa i poziva nadležne organe da sprovedu sve neophodne mjere kako bi počinioci ovog gnusnog napada bili otkriveni i procesuirani.

Omar Tomas o cijelom slučaju neće davati bilo kakve izjave medijima, a sve informacije o istrazi koje budu dostupne javnosti KK Crvena zvezda DIVA saopštavaće novinarima".

Američki košarkaši već desetak godina su stalni gosti beogradskih klubova u kojima se puštaju hip-hop, r'n'b i disko muzika, ali je Tomas prvi kojem se dogodila ovakva neprijatnost.

Podsjetimo da se radi o sportisti koji je zahvaljujući supruzi Libanki primio pravoslavnu vjeru i koji je nedavno bio gost Zavoda za vaspitanje djece i omladine "Beograd", čije štićenike je iz ličnog iskustva savjetovao kako da zaobiđu kriminal i nasilje i postanu korisni članovi društva.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC