• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omar Tomas: Niko me neće otjerati

Košarkaši Zvezde poraženi su u derbiju od Partizan mt:s-a, ali iz duela nisu izašli potpuni poraženi jer je njen Amerikanac ostao u Beogradu.

 Omar Tomas: Niko me neće otjerati Izvor: MONDO

Četiri dana pošto je ozbiljno prebijen u jednom beogradskom klubu, Omar Tomas smogao je snage da istrči (bez kose koja je obrijana zbog ušivanja glave) na teren hale Pionir. Partizan je ponovo pobijedio.

Amerikanac je igrao jako loše, ali je dobio veliki aplauz za svoj nastup od malobrojnih zvezdinih navijača, I zaslužio je poštovanje svih ljubitelja košarke, zbog truda i jake sportske želje da se nadmeće i kada vjerovatno nije spreman za tako nešto.

"Ovo je moja najgora utakmica u profesionalnoj karijeri. Da sam odigrao na upola uobičajenom nivou, mogli smo da pobijedimo. Preuzimam odgovornost i krivicu za poraz", rekao je novinarima poslije derbija Tomas.

Amerikanac je bio vidno dekoncentrisan na terenu. Promašivao je ono što obično pogađa, nije čak bio ni konstantan u odbrani, što mu je jedan od većih kvaliteta. Završio je meč sa indeksom - minus osam (šut iz igre 1-7 za 26 minuta igre).

"Još sam frustriran zbog svega što se desilo...pokušao sam sve da potisnem u drugi plan i fokurisam se na igru ali nisam uspio. Nadam se da će na sljedećoj utakmici biti bolje", kaže Tomas i dodaje:

"Sve je to jedna nesrećna situacija, ali mogu da poručim da me niko ne može otjerati odavde. Niko. Hoću samo da nastavim da igram košarku".

O tome da je i ta tema bila očigledno u opticaju poslije svega što mu se desilo prošle nedjelje, govore i riječi Svetislava Pešića:

"Razmišljali smo o tome da li Tomas da igra. On nije napustio zemlju i ostao je sa željom da pomogne ekipi. Nismo htjeli da se remeti timski duh. Omar je rekao da ga ne boli, i dobro se pripremao za meč. Dali smo mu šansu, iako ima rane i glavi i po tijelu. Bilo bi kontraproduktivno da ga nismo pustili da igra".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC