• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK BOSNA: Ne dugujemo Bećireviću

Košarkaškom klubu Bosna onemogućeno da igra u dvorani Skenderija zbog duga od 177.000 KM ali u upravi “studenata” poručuju da ne duguju taj novac.

 KK BOSNA: Ne dugujemo Bećireviću Izvor: MONDO

"Na sasvim nekorektan način rečeno nam je da su nam vrata Skenderija zatvorena. Iako smo dobili dopis u kojem je rok za izmirenje dugova do sutra, 10. aprila, usmenim putem, preko uposlenika nam je poručeno da se ne pojavljujemo tokom vikenda i da od prvenstvene utakmice protiv Mladosti nema ništa.", izjavio je za sportsport.ba Admir Bukva, direktor KK Bosna.

"Smatram to direktnim pokušajem da se nanese šteta klubu, iako ne shvatam zbog čega se to dešava. U svakom slučaju, bez obzira na rok koji nam je predočen iz Skenderije, za navodni dug od 177.000KM ne postoje nikakve fakture, niti bilo kakav pisani trag. Uvjeren sam da je istjerivanje pred utakmicu jasan signal kojim nas se pokušalo prisiliti da potpišemo dugovanja o kojima trenutno nema nikakvog traga. Naravno, mogao sam to uraditi, privremeno ugasiti požar, pa onda nekome ko u upravu kluba dođe nakon mene ostaviti dug da ga rješava kako zna i umije, ali dok sam ja ovdje to se neće desiti i neću ništa potpisati bez stvarnog početnog stanja i faktura, makar to značilo da se nikada ne vratimo u Skenderiju.", kategoričan je Bukva.

"Nismo u ratu u kojem smo mi njegovi vojnici i gdje ćemo izvršavati njegova naređenja.", rekao je direktor KK Bosna o aktuelnom prvom čovjeku Skenderije, Hajrizu Bećireviću.

Hajriz Bećirović, direktor KSC Skenderija u ponedjeljak nije bio dostupan za komentar.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC