• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: "Krstaši" odlično uigrani

Trener Partizana mt:s izuzetno cijeni narednog rivala - beogradski Radnički. "Pokazali su da mogu da igraju sa ekipama iz Jadranske lige", poručuje on.

 Jovanović: "Krstaši" odlično uigrani Izvor: MONDO

Šef struke crno-bijelih uoči svake utakmice poziva svoje igrače na oprez i koncentraciju.

Odbrana titule, primarni cilj Partizana mt:s svake godine, iziskuje velike napore, a nedavni poraz od Vojvodine u Novom Sadu dokazao je Jovanovićevu tvrdnju da će klub iz Humske u svakoj utakmici imati maksimalno motivisanog i borbenog protivnika.

Mladi trener još jednom je pozvao ekipu na oprez, uoči gostovanja BKK Radničkog u hali Pionir (utorak, 20.00 časova).

"Moramo da odigramo jaku odbranu, agresivno i sa velikom željom, ne samo zbog kvaliteta protivnika, već i radi nas samih. Nema više mjesta opuštanjima, moramo biti koncentrisani i angažovani do kraja. Kako zbog što boljeg plasmana u Superligi, tako i radi završnice Jadranske lige u Tel Avivu", rekao je Jovanović.

O narednom rivalu govorio je biranim riječima. Ekipa Dragana Nikolića u dosadašanjem dijelu sezone ostvarila je po tri pobjede i poraza.

"Radnički sa Crvenog krsta ima mladu ekipu i tim koji je željan dokazivanja. Već dugo su na okupu sa nezantnim promjenama u igračkom kadru. Krenuli su od nižih rangova i sada su jedan od najuigranijih timova u Superligi. Samim plasmanom iz KLS u Superligu napravili su veliko iznenađenje i uspjeh. I ne samo to, u prvih nekoliko kola pokazali su da neće biti samo jedan od učesnika u najelitnijem društvu, već i da imaju visoke ambicije. Pokazali su da znaju da igraju sa velikim uspjehom protiv klubova iz Jadranske lige".

Iz Partizana mt:s poručeno je da će ulaznice biti puštene u prodaju dva sata prije početka utakmice, a koštaće 100 dinara za tribine i 200 dinara za parter.

PAROVI 7. KOLA:

utorak

Radnički Kragujevac - Crvena zvezda Diva (18.00)
Partizan mt:s - BKK Radnički (20.00)
Radnički FMP - Vojvodina (20.00)

srijeda

Mega Vizura - Hemofarm Štada (18.00)

TABELA: Partizan mt:s 5-2, Vojvodina 4-2, Crvena zvezda Diva 4-2, Radnički KG 4-2, BKK Radnički 3-3, Radnički FMP 3-3, Hemofarm 1-6, Mega Vizura 1-5

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC