• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đetić Omar Kuk u Unikahi

Budućem reprezentativcu Crne Gore ponuđen je ugovor, a ukoliko ga prihvati, iz Malage bi mogao da ode Bojan Popović.

 Đetić Omar Kuk u Unikahi  Izvor: MONDO

Omak Kuk mogao bi da nastavi karijeru u timu Unikahe iz Malage. Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde nameravao da se vrati u NBA ligu, ali će po svemu sudeći morati da se zadovolji - Evroligom.

Španski mediji povezuju veštog pleja sa timom, koji želi da povrati primat u ACB ligi. Uprava Unikahe poslala je ponudu Kuku, koji bi trebalo da potpiše ugovor na dve plus jednu sezonu. Podsetimo, Kuk je nedavno prihvatio ponudu Crnogoraca da dobije njihovo državljanstvo i ubuduće nastupa za reprezentaciju, čiji je selektor Duško Vujošević.

Kukov dolazak u Malagu mogao bi da se poklopi sa odlaskom povremenog reprezentativca Srbije, Bojana Popovića, koji je u Unikahu došao prošlog leta iz moskovskog Dinama.

Amerikanac je prošle sezone na mečevima NLB lige u dresu Zvezde beležio prosečno 16,5 poena, 2,4 skoka, 6,5 asistencija, uz indeks uspešnosti 20,7. U ULEB kupu, imao je učinak od 15,2 poena, 3,2 skoka, 6,1 asistenciju i 2,4 ukradene lopte, što nije promaklo skautima Unikahe.

Taj tim mogao bi da dobije i ekstra pojačanje u liku Horhea Garbahose, koji je na svoju štetu raskinuo ugovor sa Toronto Reptorsima, samo da bi mogao da igra za Španiju na Olimpijskim igrama u Pekingu u avgustu. Toronto je zabranio krilnom centru da nastupi u Kini, jer je igrajući povređen za reprezentaciju prošlog leta pogoršao povredu, zbog koje je propustio celu NBA sezonu.

Za Garbahosu su zainteresovani još Real Madrid, Barselona i CSKA.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC