• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pekmenov dabl - dabl, Karmelov tripl - dabl

Crnogorski centar pružio još jednu sjajnu partiju za Minesotu, ali ni to nije bilo dovoljno da se pobijedi nejaki Memfis.

 Pekmenov dabl - dabl, Karmelov tripl - dabl Izvor: MONDO

Grizlijsi su odnijeli pobjedu iz Minesote 91:84, a Nikola Peković bio je najbolji kod domaćina sa 16 poena i 11 skokova. Treba reći da bi ovaj izvještaj sigurno drugačije izgledao da Timbervulfsima nisu povrijeđeni najbolji igrači - Kevin Lav, Riki Rubio, Luk Ridnaur, pa i Darko Miličić...Ovako, 28 poena Rudija Geja, i 16 Zeka Rendolfa bilo je dosta za pobjedu Memfisa.

U derbiju istoka, Njujork je pobijedio Boston sa 118:110, a blistao je Karmelo Entoni, koji je u potpunosti "preuzeo tim", od povreda Amare Stodemajera i Džeremija Lina. Entoni je meč završio sa 35 poena, 12 skokova i 10 asistencija. Zanimljivo da je to tej njegov drugi tripl dabl u karijeri.

Niksi su uništili Boston šutevima iz daljine, ubacivši im fantastičnih 19 trojki iz 32 pokušaju. Džej Ar Smit ubacio je sedam a Novak osam trojki!

Kod gostiju briljirao je veteran Pol Pirs sa čak 43 poena, slijedio ga je Garnet sa 20 i Bredli sa 17 poena. Saša Pavlović se za 16 minuta nije upisao u strelce na ovom meču.

Na zapadu, San Antonio je lako izašao na kraj sa Lejkersima koji i dalje igraju bez Brajanta. Toni Parker predvodio je goste sa 29 poena, dok je kod Lejkersa najbolji bio Bajnam sa osam poena manje.

U ostalim mečevima, Indijana je pobijedila Filadelfiju sa 102:97 a Detroit Klivlend sa čak 49 poena razlike (116:77)!

(MONDO, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC