• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KLS: Crno-bijeli lako, Zvezda sigurna

Košarkaši Partizana mt:s bez problema savladali Mega Vizuru 92:60. Ponovo svi igrači Vlade Jovanovića postigli bar po koš. Zvezda sigurna u Vršcu.

 KLS: Crno-bijeli lako, Zvezda sigurna  Izvor: MONDO

Ekipa Vlade Vukoičića jeste u hali "Pionir" uspjela da iznenadi i umalo pobijedi Crvenu zvezdu, ali protiv Partizana nije imala šansu.

Crno-bijeli su sjajno počeli, već u prvoj četvrtini postigli 26 poena a primili samo deset i odlučili pobjednika.

Miroslav Raduljica postigao je osam poena u uvodnim minutima, napravio razliku na terenu i omogućio Vladi Jovanoviću da pred 700 gledalaca razigra sve igrače.

On je to i činio, a loša igra gostiju omogućila mu je da mirno odgleda meč do kraja. Košarkaši Partizana mt:s na pozajmici u Megi Nenad Miljenović i Nemanja Jaramaz nisu blistali, pa su zajedno ubacili 15 poena.

Crno-bijeli bili su precizni u šutu za dva poena (31/51, 61 odsto), a ostvarili su i skoro duplo više skokova od protivnika (41 naspram 22)

PARTIZAN: Kecman 5, Raduljica 13, Lučić 14 (8sk, Milosavljević 12, Bogdanović 7, Katić 6, Bešović 13 (7sk), Božić 3, Čakarević 6, Džejms 2, Mačvan 2, Anđušić 9 (7 as).

MEGA VIZURA Reljić 6, Jokić 2, Miljenović 9 (5sk(, Cvetković 13, Matović, Avramović 4, Luković 4, Jaramaz 6, Čantekin 14 (5sk), Stanković, Bojić 2, Demsecen

Crvena zvezda Diva je u Vršcu zabilježila bitnu pobjedu - 76:68 (24:11, 19:24, 22:18, 11:15).

Crveno-bijeli nastavljaju borbu za jedno od četiri mjesta koja vode u plej-of. Izabranici Svetislava Pešića nisu dozvolili iznenađenje u "Milenijumu" i tokom čitavog meča imali su prednost. Hemofarm je na momente uspjevao da se približi, ali ne i da ozbiljnije ugrozi vođstvo gostujućeg tima.

Najefikasniji igrač domaće ekipe Gagić sa 13 poena, 12 je zabeležio Jeremić. U ekipi Zvezde Omar Tomas je upisao 11, a po deset Milutinović i Bojan Popović, koji je zabilježio i pet asistencija. Sava Lešić bio je prvi skakač na meču sa devet uhvaćenih lopti.

Vuk Radivojević je poslije duže pauze zbog operacije koljena vratio na parket. On je na terenu proveo sedam minuta i zabilježio dve poena, ali je samo jednom i šutnuo.

Beograđanima je ovo bila peta pobjeda, a imaju i tri poraza. Sa druge strane, Hemofarm je sa najgorim skorom u osam odigranih kola - "farmaceuti" su upisali samo jedan trijumf i čak sedam poraza.

HEMOFARM: Dangubić 10, Lambić, Cvetanović 6, Krstić 2, Mitrović 2, Otašević 5, Milutinov, Gagić 12, Šutalo 8, Bakić 4, Lalović 6, Jeremić 12.

CRVENA ZVEZDA: Cvetković 8, Ilić 2, Lazić 7, Nedović, Lešić 7, Subotić 5, Radivojević 2, Nikolić 6, Tomas 11, Milutonović 10, P. Popović 10, B. Popović 8.

REZULTATI 8.KOLA

petak:

Radnički FMP - Radnički BKK 99:82

subota:

Partizan - Mega Vizura 92:60
Hemofarm - Crvena zvezda Diva 68:76

nedelja:

Radnički Kragujevac - Vojvodina (19h)

TABELA: Partizan mt:s 7-2, Radnički FMP 5-3, Crvena zvezda Diva 5-3, Radnički Kg 5-2, Vojvodina 4-3, BKK Radnički 3-5, Mega Vizura 3-5, Hemofarm 1-8.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC