• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komatina: Igokea će izboriti "majstoricu"

Krilni centar Igokee Miloš Komatina smatra da je njegovom timu malo nedostajalo da stigne do pobjede u Širokom Brijegu, ali tvrdi da će igosi uspjeti da izbore "majstoricu".

 Komatina: Igokea će izboriti "majstoricu" Izvor: MONDO

Aleksandrovčani su se dobro držali u trećoj utakmici finalne serije na Pecari, ali je aktuelni šampion Bosne i Hercegovine uspio da zabilježi pobjedu 97:89 i povede sa 2:1.

"Bili smo blizu i cijelu utakmicu držali smo se u egalu, ali na kraju ipak nismo uspjeli da dođemo do trijumfa. Imali smo šanse da prelomimo susret i nismo ih iskoristili, te nam je mnogo nedostajao Milan Dozet u rotaciji koji nije igrao zbog povrede. Međutim, pokazali smo da možemo ravnopravno igrati sa njima i da nisu toliko nadmoćni kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici. U posljednjoj četvrtini pogodili su pet ili šest trojki, čime su prelomili susret. Dok smo mi branili unutrašnju igru, njima se otvorio šut izvana i tako su stigli do pobjede", izjavio je Komatina za "Glas Srpske".

Četvrti susret na rasporedu je u srijedu u Laktašima od 20.15 časova, a Komatina vjeruje da će se igrati "majstorica" za titulu.

"U srijedu je već novi obračun i malo je vremena za odmor. Uvjeren sam ćemo izboriti ‘majstoricu’ sljedećeg vikenda u Širokom Brijegu. Susret koji dolazi biće teži od svih dosadašnjih i vjerujem da će presuditi jedna lopta", naglasio je krilni centar ekipe iz Aleksandrovca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC