• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Kid u Niksima, Lin u Hjustonu

Njujork Niksi preventivno angažovali iskusnog plejmejkera Džejsona Kida, da bi bili spremni za odlazak Džeremija Lina u Hjuston.

 NBA: Kid u Niksima, Lin u Hjustonu Izvor: MONDO

Selidba plejmejkera u najjačoj ligi na svijetu nastavljena je i u noći između četvrtka i petka po našem vremenu.

Nakon što su Lejkersi potvrdili dovođenje Stiva Neša, još jedan veteran - Džejson Kid (39) potpisao je ugovor sa novim klubom - Njujork Niksima.

Iako je imao praktično sklopljen dogovor sa upravom Dalasa da i sljedeće sezone nastupa uz Dirka Novickog i drugove, Kid je u posljednjem času odabrao Medison Skver Garden kao narednu destinaciju.

Čelnici Niksa užurbali su čitav proces oko dovođenja bivšeg plejmejkera Dalasa, Finiksa i Nju Džersija kada su čuli da im je Džeremi Lin nadomak prelaska među "rakete".

Američki mediji iz više izvora potvrđuju da je Lin (23), "zvijezda sa bratovljevog madraca", prihvatio ponudu Hjustona, koja se sastojala u četvorogodišnjem ugovoru i isplati 28.8 miliona dolara.

Momak koji je zaprepašćujuće dobrim partijama protekle zime dospio u prvi plan svih svjetskih medija zaradiće prve sezone pet miliona dolara, druge dvjesta hiljada više, a treće i četvrte više od devet miliona.

Ugovor će potpisati 11. jula.

Lin (24), mega popularni plejmejker, već je boravio u Hjustonu uoči sezone 2011/12, ali su tada procijenili da nije talentovan. Poslije toga nije našao sreću ni u Golden Stejtu, a potpuno se afirmisao nevjerovatnim partijama u Medison Skver Gardenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC