• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gurović spakovao kofere

Zbog odlaska finansijera Prokom ostaje bez Milana Gurovića.

 Gurović spakovao kofere Izvor: MONDO

Realno je da Čiča ode iz Sopota, ali ne i da se igrački vrati na Mali Kalemegdan, poručuje njegov menadžer.

Samo jedna sezona bila je dovoljna da Milan Gurović osvoji srca, ne samo navijača Prokoma, već i svih iskrenih ljubitelja košarke u Poljskoj, zbog čega je i izabran u idealnu petorku šampionata, odnosno proglašen za drugog najboljeg igrača.

Uz sva priznannja, Gurović je bio junak Prokoma u odbrani titule nacionalnog prvaka, odradivši svaki evro od 800.000 koliko stoji u ugovoru.

Ista suma predvidjena je i za sledeću sezonu. Medjutim novčani problemi, tačnije odlazak glavnog finansijera, primorali su upravu kluba da počne sa srpskim internacionalcem razgovore o eventualnom revidiranju ugovora, s tim da su Poljaci, ukoliko se ne dogovore, spremni da isplate Guroviću 150.000 evra na ime obeštećenja i oslobode ga obaveza u Prokomu.

"Tačno je da razgovaramo o Milanovom izlasku iz ugovora, zbog finansijskih problema u klubu", potvrdio je za "Sport" Miško Ražnatović, prvi čovek agencije Beobasket, koja zastupa Gurovića.

I dok je Ražnatović na liniji sa Poljskom, Gurović u Beogradu učestvuje u razgovorima sa kolegama iz radne grupe KK Crvena zvezda, koja je u sredu održala prvi sastanak i čiji je zadatak da pripremi i organizuje održavanje redovne skupštine kluba.

Hipotetički, postoji li mogućnost, da se Milan kome su navijači Zvezde bezbroj puta izrazili bezrezervnu podršku, vrati u crveno - beli tabor, ne samo kao član radne grupe, obzirom da je najavio da bi želeo da karijeru da završi na Kalemegdanu.

"Mislim da u ovom momentu nije realan Milanov igrački povratak u Zvezdu", rekao je Ražnatović.

Vest da Gurović i Prokom pregovaraju prostrujala je Evropom, pa se već formirao red interesenata za našeg inetrnacionalca, a kao moguća destinacija pominje se Panionios u kom bi Milan trebalo da zauzme mesto Dušana Šakote, koji se sa pozajmice vratio u Panatinaikos.

Osim Gurovića, ovog leta Sopot bi mogla da napustei još šestorica košarkaša. Klub nema novca da izdrži plate Donatasa Slanine (600.000), Tomasa Masijulisa (220.00), Jove Stanojevića i Mustafe Šakura, odnosno da obnovi ugovore sa Simonasom Serapinasom, koji već ima izdašnu ponudu iz Ukrajine, i Filipom Dilevicem, koji je na korak do potpisivanja ugovora sa Anvilom.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC