• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Rešenja za desetak dana

Prvi sastanak radne grupe crveno-belih vraća nadu da se mogu prevazići problemi sa kojima se susreće ne samo Zvezda, već i celokupan sport.

 KK ZVEZDA: Rešenja za desetak dana Izvor: MONDO

Predsednik Upravnog odbora KK Crvena zvezda Mirko Petrović rekao je da je prvi sastanak radne grupe protekao bez konkretnih zaključaka, ali da će rešenja biti u roku od desetak dana, prenosi "Sportski žurnal".

"Zadatak radne grupe je da pripremi i organizuje održavanje redovne skupštine, na kojoj će biti izabran novi UO i predsednik. Do kraja naredne nedelje biće predložena konkretna rešenja što se tiče stručnog, ali i finansijskog dela", rekao je Petrović.

Još uvek prvi čovek crveno-belih sastanak je okarakterisao "uspešnim", ocenivši da "vraća nadu da se mogu prevazići problemi sa kojima se ne susreće samo Zvezda, već i celokupan sport".

Petrović je najavio da će radnoj grupi mnogo značiti iskusni stručnjak Božidar Maljković, čiji se dolazak iz Španije očekuje. Bez njega nije bilo dublje priče o sportskom programu i novom šefu struke crveno-belih.

"Sam sastav radne grupe predstavlja veliki podstrek za Zvezdu i uveren sam da ćemo pronaći najbolja moguća rešenja. Ponavljam, sledeće sedmice bićemo konkretniji".


Pored Petrovića i Maljkovića, radnu grupu čine još Slobodan Vučićević, Mile Tomić, Milan Gurović, Branko Kovačević i Ivo Raslapčević, a sastanku su prisustvovali članovi aktuelnog klupskog menadžmenta - Igor Žeželj, Andrija Kleut i Mirko Pavlović.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC