• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Zvezda hoće Tuzlaka

Sportski direktor Slobode Slađan Stojković kaže da se krilni centar Milan Milošević nalazi na meti crno-belih, ali i Zvezde, Bosne, Slovenaca...

 Partizan i Zvezda hoće Tuzlaka Izvor: MONDO

Krilni centar tuzlanske Slobode Milan Milošević (23) mogao bi da postane prvo pojačanje Partizana ovog leta, potvrdio je sportski direktor bosanskohercegovačkog tima Slađan Stojković.

Ipak, crno-beli nisu jedini zainteresovani za tog igrača.

"Do sada smo pregovarali jedino sa Partizanom, dok je Zvezda putem telefona kontaktirala direktora Žarka Vujovića. Za Miloševića su zainteresovani klubovi iz Slovenije, kao i Bosna, sve su to vrlo ozbiljne opcije. Verovatno će sve biti rešeno u narednih desetak dana", kaže Stojković za dnevni list "Sport".

Jedan od najboljih strelaca u istoriji nacionalnog šampionata na ovim prostorima, koji se prošle godine vratio u Tuzlu, kaže da Sloboda neće praviti probleme svom igraču.

"Nikada nećemo dozvoliti sebi da imamo nezadovoljnog igrača. Minja je pozitivan momak i nije nikakav problem ako želi da promeni sredinu. Uostalom, bilo bi bolje za njegov razvoj da pređe u klub koji se takmiči u Evropi".

"Sport" piše i da je Zvezda ovih dana "pojačala" ponudu za Miloševića, koji se njenim ljudima nametnuo još na prijateljskoj utakmici u Tuzli, pre nepunih godinu dana. Krilni centar crveno-belih Elmedin Kikanović takođe je bivši igrač Slobode...

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC