• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: O`Nil u Toronto Reptorsima

Džermejn O`Nil zaradiće 44 miliona dolara u naredne dve sezone. U suprotnom smeru, ka Indijani, otišli su T. J. Ford, Nesterović i Baston.

 NBA: O`Nil u Toronto Reptorsima  Izvor: MONDO

Toronto Reptorsi pojačali su se već pvog zvaničnog dana prelaznog roka, pošto su potpisali ugovor sa dugogodišnjim centrom Indijane Džermejnom O`Nilom.

Tačnije, Reptorsi su dobili ol star košarkaša u velikoj razmeni, a zauzvrat su Pejsersima dali T. J. Forda, Rašu Nesterovića i Bastona. O Nil, koji je bio zaštitni znak Indijane sa kojom je igrao i finale NBA lige, zarađivaće u naredne dve godine po 22 miliona dolara.

Ako bude zdrav (a prošle sezone odigrao je samo 42 utakmice), O`Nil bi zajedno sa Kris Bošom mogao zaista da predstavlja veliku snagu Reptorsa sledeće godine.

Rezervni centar L. A. Lejkersa Roni Turijaf potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ekipom Golden Stejta. Francuz, koji je ove sezone dobio veliku minutažu i beležio sedam poena i četiri skoka po meču, dobiće 17 miliona dolara za četiri godine.

Golden Stejt je ovog leta ostao bez prve zvezde Berona Dejvisa, ali je u razmaku od nekoliko dana doveo Korija Magetija iz L. A. Klipersa i, sada, Turijafa iz Lejkersa.

Uprava Njujork Niksa potpisala je zvaničan ugovor sa šestim pikom sa drafta, italijanskim rukijem Danilom Galinarijem i bekom Krisom Duhonom, doskorašnjim igračem Čikaga, koji će zarađivati šest miliona dolara po sezoni.

Centar Milvokija Endrju Bogut nastaviće karijeru u tom NBA ligašu i narednih pet godina, a svoju vernost za taj period naplatiće čak 72,5 miliona dolara.

Ugovor Milvokija i australijskog košarkaša biće potpisan u petak, potvrdili su i čelnici kluba i Bogutov agent Dejvid Bauman.

"Endrju je oduševljen saznanjem da ga u klubu smatraju veoma važnim za tim. Zbog toga se nije dvoumio nijednog trenutka, pa ćemo u petak i zvanično produžiti saradnju za još pet godina", rekao je Bauman.

Bogut je bio prvi pik na draftu 2005. godine. Protekle sezone odigrao je 78 utakmica za Milvoki sa prosekom od 14,3 poena i 9,8 uhvaćenih lopti po utakmici.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC