• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić: Zvezda ima sjajnu atmosferu

Dva poraza na turniru u Sofiji ne brinu Milivoja Lazića, trenera crveno-bijelih. "Imam realnu sliku" kaže strateg tima sa Malog Kalemegdana.

 Lazić: Zvezda ima sjajnu atmosferu  Izvor: MONDO

Porazi od Panatinaikosa i Lukoila nisu pokvarili planove priprema stručnom štabu niti atmosferu među košarkašima Crvene zvezde. Crveno-bijeli su u Sofiji, pružili maksimum, u ovom trenutku, uigravanje nastavljaju u Beogradu, jači za još jednog prvotimca, Amerikanca Demarkusa Nelsona.

"Dobro je što smo odabrali učešće na jednom ovako jakom turniru. Odigrali smo dvije interesantne i različite utakmice. Videli smo realno stanje i koliko možemo. Sada imam jasniju sliku", dao je za Sport, ocjenu turnira u Bugarskoj, Milivoje Lazić, trener crveno-bijelih.

Dolaskom Nelsona Zveza je kompletirala tim, iskusni plejmejker biće veliko pojačanje.

"Imao sam želju da mjesto plejmejkera popune domaći igrači, ali u timu koji ima ambicije kakve mi imamo, bio nam je potreban još jedan organizator igre. Nelson ima odličan prodor i pregled igre, kao i defanzive karakteristike", objasnio je Lazić koji ne smatra da trojica Amerikanca mogu pokvariti atmosferu u timu:

"Tokom karijere sam radio u timovima koji su imali manji ili veći broj stranaca. Nikada nisam dijelio igrače na Amerikance i domaće. Imamo sjajnu atmosferu od početka priprema i tu nema nikakvih problema", kategoričan je Lazić.

Trener Crvene zvezde otkrio je plan ostatka priprema svog tima.

"Ideja je bila da 19. igramo protiv Anadolu Efesa ali je taj plan propao. Tražili smo kvalitetnog protivnika i ugovorili smo meč sa Metalcem koji se dosta pojačao. Drugu utakmicu ćemo igrati 23. septembra ali još tražimo rivala. U svakom slučaju, nama je prioritet rad u Pioniru jer ćemo tu igrati sve mečeve. Nismo željeli da idemo van Srbije i gubimo vrijeme na putovanja", objasnio je trener crveno-bijelih.

(MONDO, foto: kk crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC