• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Derbi prvog kola FMP - Zvezda

Nova sezona u NLB ligi počinje 4. oktobra, a žreb je hteo da derbi prvog kola bude utakmica FMP Železnik - Crvena zvezda.

 NLB: Derbi prvog kola FMP - Zvezda Izvor: MONDO

U petak su u Zagrebu izvučeni takmičarski brojevi, na osnovu kojih će Partizan, dvostruki uzastopni šampion, na startu takmičenja dočekati slovenačku Krku, povratnika u regionalnu ligu.

Hemofarm će ugostiti Cibonu, a na otvaranju sezone sastaće se još Zagreb - Vojvodina, Budućnost - Olimpija, Zadar - Split i Helios - Bosna.

Drugo kolo zakazano je već za 7. oktobar, kada Zvezda ide u goste Krki, FMP Olimpiji, a Hemofarm Bosni. Partizan je opet domaćin i igraće sa Heliosom, dok će Vojvodina dočekati Budućnost.

Treće kolo donosi reprizu finala srpskog plej-ofa Hemofarm - Partizan, FMP i Partizan sastaće se 8. novembra, u okviru sedmog kola, a nedelju dana kasnije na programu je prvi "večiti derbi" 2008/09.

Takmičenje će se igrati kontinuirano zaključno sa četrnaestim kolom, 23. decembra, nakon čega sledi novogodišnja pauza do 3. januara. Kraj regularnog dela sezone uslediće 21. marta, a Fajnal for biće održan od 17. do 19. aprila 2009. godine.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC