• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mega zahvalnica" Vukoičiću

U Mega Vizuri pomiješana osjećanja nakon rastanka sa mladim trenerom. Novi šef struke Dejan Milojević, tim menadžer Predrag Stajčić.

 "Mega zahvalnica" Vukoičiću       Izvor: MONDO

Mega Vizura neplanirano je morala da promijeni trenera ekipe, samo tri dana prije početka nove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije.

Sve se odigralo munjevito, nakon što je Vlada Vukoičić u srijedu popodne dobio poziv da preuzme Crvenu zvezdu. Čelnici Mege razumjeli su njegovu želju da nastavi karijeru u većem klubu i oproba se u jačim takmičenjima, ABA ligi i Evrokupu.

"U znak zahvalnosti za sve što je trener Vlada Vukoičić uradio u prethodne dvije godine, naš klub izašao je u susret njegovom zahtjevu, prihvatio raskid ugovora i na taj način dozvolio prelazak u Crvenu zvezdu Beograd Diva", stoji u saopštenju Mega Vizure.

"Osjećanja svih u klubu su pomiješana, jer se prepliću žal zbog odlaska izuzetnog trenera i čovjeka, ali i radost zbog njegovog prelaska u klub većeg nivoa i u rang takmičenja, znatno primjereniji njegovom znanju i kvalitetu".

Seniorski tim Mege sa klupe će ubuduće predvoditi Dejan Milojević, koji se tokom ljeta oprobao u toj ulozi, usljed Vukoičićevog odsustva zbog obaveza u "A" reprezentaciji Srbije.

Istovremeno je za tim menadžera imenovan Predrag Stajčić, bivši igrač Crvene zvede i OKK Beograda, koji je do sada obavljao istu funkciju u mlađim kategorijama Mege.

Mega Vizura u nedjelju od 12.30 časova dočekuje Borac iz Čačka. Utakmica prvog kola KLS biće odigrana u dvorani Vizura sport.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC