• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: U Bruklinu hvale Teletovića

Na treninzima Bruklin Netsa, Mirza Teletović je impresionirao novog saigrača Džoa Džonsona, a pohvale je dobio i od trenera Ejverija Džonsona.

 NBA: U Bruklinu hvale Teletovića Izvor: MONDO

Džo Džonson, koji je ovog ljeta u Bruklin stigao iz Atlante u trejdu za petoricu igrača, nije imao pojma o kvalitetima kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Vidio sam kako pravi ‘finte’, probija reket i šutira ‘flouter’. Nisam znao da može uraditi toliko stvari", izjavio je Džonson američkim medijima o Teletoviću.

Njihov trener Ejveri Džonson, stručnjak 2006. godine u NBA ligi, svjestan je Mirzinih kvaliteta uz opasku da košarkaš iz BiH ne bi smio da oklijeva na šutu.

"Ne sviđa mi se kad ‘fintira’ i spušta loptu na zemlju iako je otvoren. Dajem mu do znanja da imam ogromno povjerenje u njegove šuterske sposobnosti", izjavio je trener Netsa.

Teletović je američkim medijima izjavio da se privikava na novi, brži stil i da mora naročito da se navikne na igru u odbrani.

"Ovo je defanzivno veoma jak tim. Imamo mnogo eksplozivnih, snažnih momaka, koji mogu igrati odbranu. Mislim da sam jedan od njih. U posljednjih nekoliko dana učim svoju poziciju, kako pomoći i igrati ‘pik-en-rol’, kada stajati, a kada rotirati", rekao je Teletović, prenosi "Dnevni avaz".

Bivši krilni centar španskog Kaha Laborala potpisao je trogodišnji ugovor s mrežicama težak devet miliona dolara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC