• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakočević: Lijep je osjećaj

Igor Rakočević spušta loptu poslije pobjede u "vječitom derbiju". "Važna utakmica, ali ne i presudna. Pokazali smo da nam je forma u usponu".

  Rakočević: Lijep je osjećaj  Izvor: MONDO

Rijetko se raduju navijači Crvene zvezde pobjedama nad Partizanom mt:s u košarci. U nedjelju uveče imali su razloga za slavlje, jer su crveno-bijeli u svemu nadvisili crno-bijele. Poslije dugo vremena, Zvezda je bila ta koja je sve konce igre držala u svojim rukama, koja je diktirala ritam i od prvog minuta pokazala da zna šta hoće i što je važnije da zna kako to da uradi.

Igor Rakočević je u svim klubovima u kojima je igrao, a sudbina bi ga poslala na Partizan, uvijek bio posebno inspirisan. U nedjelju uveče nije sipao u koš Partizana, niti je bio najefikasniji (10 poena), ali je znalački komandovao.

Zvezda je odigrala veoma zrelo.

"Rezultatski, ovaj meč nije bio presudan, jer je sezona duga, ali je značajan zbog dinamike naše igre koja je u usponu", rekao je Rakočević, kome je ovo možda bila i najveća pobjeda u derbijima, poslije one u četvrtfinalu Kupa 2003/04. u Novom Sadu (poslije produžetka).

"Igrali smo ozbiljnu odbranu i već u prvom poluvremenu smo pokazali da smo ozbiljan tim i da imamo kvalitet. Nisam iznenađen našom igrom, u uzlaznoj smo putanji. Lijep je osjećaj pobijediti u derbiju, na gostovanju, u teškoj atmosferi za svakoga ko igra ovdje", rekao je Rakočević.

Ostale izjave možete da pročitate OVDJE

(P. V. - MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC