• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katić: U Sevilji da nastavimo seriju

"U seriji smo dobrih rezultata, forma nam je u uzlaznoj putanji, u dobrom raspoloženju putujemo u Španiju",istakao centar Zvezde.

 Katić: U Sevilji da nastavimo seriju  Izvor: MONDO

Crvena zvezda Diva u srijedu će nastaviti takmičenje u Evrokupu. Crveno-bijeli gostuju ekipi Kahasola u Sevilji u drugom meču grupe H.

Ekipa trenera Vlade Vukoičića na meč u Španiji putuje poslije dobrih partija i serije od četiri vezane pobede.

"Svaka utakmica u Evrokupu je posebna priča za sebe, međutim ono što je konstanta je da mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu. U seriji smo dobrih rezultata, forma nam je u uzlaznoj putanji, u dobrom raspoloženju putujemo u Španiju, pa se nadamo da možemo da napravimo brejk", rekao je pored polazak ekipe u Sevilju centar Zvezde Raško Katić.

Iako Kahasol igra loše ove sezone u španskom prvenstvu (pretposljednji su na tabeli sa skorom 1-6), Katić ističe da to ne znači da se radi o lošoj ekipi.

"To je odlična ekipa koja forsira brzu igru sa dosta trčanja i brzih šuteva. Oni će biti sigurno motivisani pred svojom publikom, ali će imati i izvjesnu dozu pritiska, jer se praktično nalaze pred imperativom pobjede. To ćemo pokušati da iskoristimo", dodao je igrač crveno-bijelih.

Vlada Vukoičić takođe ističe da slabije partije španskog tima, uključujući i poraz od italijanskog Sasarija (84:87) u prvom kolu Evrokupa, neće zavarati crveno-bijele. On će u Sevilji na raspolaganju imati kompletan tim, koji će se truditi da pruži maksimum.

"U ACB ligi Kahasol igra ispod očekivanja. Izgubili su neke utakmice neočekivano kod kuće. Igraju dosta promjenljivo sa dosta oscilacija. U jednoj četvrtini igraju odlično, u drugoj lošije, ali ima dosta razloga za to. U sastavu Kahasola ima mnogo mladih igrača koji imaju važnu ulogu u ekipi. Upravo njihova mladost je osnovni razlog oscilacija. S obzirom na to da se radi o ekipi iz Španije, dakle iz najjače evropske lige, sigurno je da posjeduju kvalitet. Jako bitan podatak je da je trener Kahasola Aito Garsija, poznat kao trener stvaralac. U kom trenutku će početi da beleže pobjede i bolje rezultate je znak pitanja, a mi ćemo pokušati da to izbjegnemo i odložimo za neki naredni period", rekao je Vukoičić.

Stateg Zvezde rekao je da poštuju protivnika, ali da će njegov tim u Španiji ići na pobjedu.

"Kahasol igra dosta agresivno po cijelom terenu, nema mnogo pozicione igre. Naglašena im je tranzicija, to su jednostavne kretnje u kojima dominira igra i jedan na jedan i dva na dva. Dobro su pokriveni na svim pozicijama, atletski odlično izgledaju i svi su skočni. Sa druge strane mi smo posljednjih dana igrali dobro. Kao posljedica naše dobre igre uslijedili su i dobri rezultati, a to značajno utiče na moral ekipe pa u ovu utakmicu ulazimo u dobrom raspoloženju. Poštujemo protivnika, nikad nije lako igrati protiv španskih ekipa, ali vjerujemo u pobjedu", dodao je Vukoičić.

Crveno-bijeli imaće dodatni motiv na meču u Sevilji. Biće to njihova 300. utakmica u evro kupovima, pa će mali jubilej pokušati da proslave pobjedom.

Crveno-bijeli su do sada u Evropi ostvarili pozitivan skor - upisali su 162 pobjede, 135 poraza, a dva meča su završena neriješenim rezultatom.

Utakmica Kahasol - Crvena zvezda Diva igra se u srijedu od 20.30 časova, uz direktan prenos na televiziji B92.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC