• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maljković podnio ostavku?

Proslavljeni trener prema nezvaničnim informacijama odlučio da napusti Cedevitu, uprkos dobrim rezultatima u posljednje vrijeme.

  Maljković podnio ostavku?  Izvor: MONDO

Božidar Maljković nije više trener Cedevite, objavio je na svom sajtu zagrebački "Jutarnji list", naglasivši da je riječ o nezvaničnoj informaciji i da bi srpski stručnjak trebalo da potvrdi odlazak na konferenciji za novinare, zakazanoj za 16.30 časova.

Bilo bi to veliko iznenađenje, posle dve uzastopne pobjede u Evroligi (Kaha Laboral i Žalgiris), kojima je Cedevita pokazala da je u usponu forme i najavila "napad" na Top 16 fazu.

Prošlosezonski finalista ABA lige zauzima treće mjesto na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 6-3. Za vikend je teže nego što se očekivalo savladan posljednjeplasirani Solnok, nakon čega je Maljković javno osuo paljbu po (odlično plaćenim) igračima.

"Ko zna po koji put imali smo najozbiljniju moguću pripremu, najozbiljnije treninge, sastanke, video analizu i tako dalje. I ne pomaže. Tako da je u mojoj glavi svašta... Ljut sam na cijelu ekipu. Igrači bi trebalo da se zabrinu zbog svog odnosa prema profesionalnim obavezama, a i prema svom novcu. Znam šta ulažem, a kad se izgubi utakmica onda sam ja jedini krivac".

Zagrepčanima u narednih nekoliko dana predstoje dva izuzetno važna gostovanja - Emporio Armaniju, koji im je direktan konkurent za četvrto mjesto u C grupi Evrolige, a zatim i Partizanu mt:s, koji je uz Igokeu lider regionalnog takmičenja.

Božidar Maljković ima 60 godina. Dva puta je bio prvak Evrope sa splitskom Jugoplastikom, a po jednom sa Limožom i Panatinaikosom.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC