• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velić: Nismo imali "municije"

Trener Širokog Ivan Velić slikovito se izrazio poslije poraza od Zvezde, objasnivši da njegova ekipa nije imala "municije" da parira favoritu.

 Velić: Nismo imali "municije" Izvor: MONDO

Široki je poražen u Beogradu od crveno-bijelih (69:57) u 11. kolu ABA lige.

"Zvezda je zasluženo pobijedila. Mi nismo mogli da im nametnemo svoj ritam i stil igre, jer nemamo municije za to. Došli smo sa željom da im pariramo u tranziciji i ofanzivnom skoku, ali smo u drugom poluvremenu upravo zbog toga pali", izjavio je Velić.

Rezultatskom uspehu se u zube ne gleda, ali je trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić na konferenciji za novinare morao da ukaže na loše strane utakmice sa Širokim.

"Odigrali smo solidnu odbranu, s obzirom na to da se provlači teza da je inače igramo slabo. Ono čime nisam zadovoljan su koncentracija mojih igrača i igra u napadu. Trebalo je da damo mnogo više poena iz tranzicije, tzv. lakih poena", rekao je Vukoičić poslije utakmice u hali Pionir.

Zvezdi je to bila deseta pobjeda zaredom u ABA ligi i Evrokupu, pri čemu je pet od posljednjih šest utakmica regionalnog takmičenja dobila dvocifrenom razlikom (sve osim Cibone u Zagrebu).

"Važno je da pobjeđujemo, da držimo pozitivan skor u ligi i da se polako približavamo timovima koji se nalaze u samom vrhu tabele", dodao je Vukoičić.

Na konferenciju za novinare došao je i bek Branko Lazić, koji je u nedjelju dao tri poena, imao četiri skoka i dvije ukradene lopte, za indeks korisnosti devet.

"Ostvarili smo važnu pobjedu. Malo smo mekše igrali u prvom poluvremenu, što zbog umora, što zbog nekih drugih stvari, ali smo u drugom pojačali odbranu i stekli prednost koju smo zadržali do kraja".

Crveno-bijele u srijedu očekuje gostovanje francuskom Orleanu, u petom kolu H grupe Evrokupa, a tri dana kasnije igraće protiv Budućnosti u Podgorici.

(agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC