• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Granitna odbrana, moćan napad

Košarkaš Igokee Nenad Šulović uživao je gledajući svoje saigrače kako u derbiju 11. kola ABA lige drže čas moćnom Partizanu m:ts (73:50).

 IGOKEA: Granitna odbrana, moćan napad Izvor: MONDO

Šulović je utakmicu devete runde sa MZT-om odigrao sa slomljenom šakom, a potom svjesno rizikovao da u duelu sa Solnokom ozbiljno pogorša povredu.

Nakon gostovanja u Mađarskoj, Nenad je operisan, ali ga gips na desnoj ruci nije spriječio da protiv crno-bijelih u Laktašima bude jedan od najvatrenijih navijača "igosa".

"Ne zna se da li je teže na parketu ili na tribinama. Naravno, bilo mi je drago što sam u ovoj nesreći bio u prilici da pogledam derbi, i to iz nove perspektive. Dok sam u igri, mnoge stvari ne vidim, ali ovog puta sam imao priliku da se uvjerim kako izgleda naša granitna odbrana. Napad je, takođe, bio moćan i cijeli tim je odigrao vrhunski", nije krio oduševljenje Šulović u izjavi za "Press RS".

Iako "igosi" drže lidersku poziciju, krilni centar kao i Branko Jorović ili kapiten Milan Dozet, ni ne pomišlja o eventualnom "fajnal foru".

"Najbitnije je da ne poletimo i sami sebi ne nabijamo nepotreban pritisak. Uostalom, uprava pred nas nije stavljala imperative, pa nećemo ni mi sebi. Važno je da isti tempo zadržimo do kraja sezone, pa ako to bude dovoljno za prvo mjesto, neka bude. Ali i ako budemo na primjer šesti, neće biti katastrofa".

Prema njegovim riječima, na parket se sigurno neće vraćati prije Nove godine, pošto oporavak od ovakvih povreda traje najmanje mjesec dana.

"Period rehabilitacije traje između četiri i šest nedjelja. Za sada je nezahvalno prognozirati kada bih mogao da se vratim. Sljedećeg utorka skidam konce, a onda bih još dvije nedelje trebalo da nosim longetu, a poslije toga je sve do mene", zaključio je centar Aleksandrovčana.

(MONDO, foto: Press RS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC